• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μονωτικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Μονωτικα προϊοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALBERT SCHWEIZER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT SCHWEIZER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα προϊοντα, μονωτικες ταινιες, και βαφες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασματα απο υαλονηματα, Πυρίμαχα υφάσματα, υφασματα απο αραμιδικες ινες, Μονωτικά προϊόντα υψηλών θερμοκρασιών, και Στρώματα υαλοβάμβακα. Έχει έδρα σε Vellberg, Γερμανία.

  3. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  4. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

  5. HELANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HELANTEC είναι παγκοσμίως η κορυφαία επιχείρηση για χειροκίνητα συστήματα πλήρωσης αερίου, συσκευές πλήρωσης αερίου και για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης αερίων, καθώς και για αποσυμπιεσμένο μονωτικό αέριο. Η HELANTEC ξεκίνησε στον τομέα της ανάλυσης αερίων. Για το λόγο αυτό είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας αερίων. Η HELANTEC είναι πάντοτε ο πρώτος συνεργάτης σας για τη ρύθμιση, την επιτήρηση και την ανάλυση διαδικασιών με αέρια. Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε εξελίξει την τεκμηρίωση διαδικασιών πλήρωσης αερίων. Συνεργαζόμαστε με τα σημαντικότερα ιδρύματα ελέγχου και με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές μονωτικών υαλοπινάκων. Επειδή καλλιεργούμε ένα συστηματικό διάλογο με τους πελάτες μας, γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των αγορών και τις υλοποιούμε με συνέπεια στα προϊόντα μας. Η υψηλή διαθεσιμότητα και η μακρά διάρκεια ζωής διακρίνουν τις συσκευές μας και παρέχουν στους πελάτες μας ένας διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πολλά από τα προϊόντα που παράγουμε είναι μοναδικά. "Made in Germany"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων