• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανικη μεταδοση κινησης

Αποτελέσματα για

Μηχανικη μεταδοση κινησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, μηχανικη μεταδοση κινησης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. FRANZ SCHUCK VERWALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ SCHUCK VERWALTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, μηχανικη μεταδοση κινησης, συνδεσμοι, και Μηχανοκίνηση πεπιεσμένου αέρα και υδραυλικά. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  3. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  4. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  5. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  2. CPC EUROPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

  3. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κατασκευαστής λύσεων η Kendrion αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά καινοτομικά και ανώτερης ποιότητας ηλεκτρομαγνητικά και μηχατρονικά συστήματα και εξαρτήματα για πελάτες ανά την υφήλιο.

  4. NEUGART GMBH

    Γερμανία

    Η Neugart GmbH αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται πλανητικά κιβώτια μετάδοσης και ειδικά κιβώτια μετάδοσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών.

  5. KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανα μεταδοσης κινησης, γραναζια για συστηματα μεταδοσης κινησης, και Τροχοί ατέρμονα κοχλία για την κατασκευή μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  1. PROGRESS-WERK OBERKIRCH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROGRESS-WERK OBERKIRCH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.