• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα ψυξης

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα ψυξης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LIQUOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ψυξης, ψύκτες, πλάκα κρυώματος, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε Kirchheim Am Neckar, Γερμανία.

  2. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  3. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  4. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, μηχανηματα ψαλιδισμου, θαλαμοι ζυμωσης για τροφιμα, Πύργοι ψύξης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις κλιματισμου, βιομηχανική ψύξη, και μηχανηματα αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Ilsfeld-Auenstein, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, αντλιες θερμοτητας, συμπιεστες με κοχλια, και μηχανηματα υγροποιησης. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.