• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα και εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  3. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  4. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  5. ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  2. PTS-PRÜFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PTS-PRÜFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  3. NEUDEL VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEUDEL VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες και αναβατόρια για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Neckarbischofsheim, Γερμανία.

  4. DRUMAG GMBH FLUIDTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DRUMAG GMBH FLUIDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταδόσεις με συμπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  5. KUBETEX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KUBETEX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλύμματα καθισμάτων και πατάκια για οχήματα. Έχει έδρα σε Dotternhausen, Γερμανία.

  1. TYRESYSTEM (RSU GMBH)

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TYRESYSTEM (RSU GMBH), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάντες οχημάτων. Έχει έδρα σε St. Johann, Γερμανία.

  2. POLY-PRODUKT-VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POLY-PRODUKT-VERTRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία για οχήματα. Έχει έδρα σε Angelbachtal, Γερμανία.

  1. BELKON - BELEDERUNG UND KONZEPTE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BELKON - BELEDERUNG UND KONZEPTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλύμματα καθισμάτων και πατάκια για οχήματα. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  2. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η Industrie-Kontor είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης για τη βιομηχανία σωλήνων και κουτιών με ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και τεχνικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διοικητικής μέριμνας. Στη Δυτική Ευρώπη αντιπροσωπεύουμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και τα προϊόντα και τα μηχανήματά τους για τη βιομηχανία μεταποίησης στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, ΚΑΚ). Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με εμπειρία άνω των 40 ετών στην παγκόσμια αγορά επικεντρωνόμαστε σε σαφείς προσφορές αξίας και μετρήσιμα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Με έδρα το Malsch της Γερμανίας διατηρούμε θυγατρικές εταιρείες στη Μόσχα, Ρωσία και στο Κίεβο, Ουκρανία. Οι άνω των 190 πελατών μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

  3. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  4. ZIMMER GROUP

    Γερμανία

    Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοιχείων σύσφιξης και πέδησης για ράγες προφίλ, κυκλικούς οδηγούς και άξονες περιστροφής, καθώς και βιομηχανικούς αποσβεστήρες κρούσης με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελικοειδή αυλάκωση. Τα προϊόντα μας: φρένα μηχανημάτων, υδραυλικά φρένα, φρένα πεπιεσμένου αέρα, φρένα με δύναμη ελατηρίου, ηλεκτρομηχανικοί συσσωρευτές με ελατήρια για φρένα, συστήματα χειρισμού, βιομηχανικοί αποσβεστήρες κρούσεων, γραφεία μηχανικών για συστήματα χειρισμού, μονάδες σύσφιξης για βάκτρα εμβόλων, γραμμικά φρένα, αποσβεστήρες κρούσεων.

  5. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το 1924, η εταιρεία GEORGII KOBOLD εξειδικεύεται στην ηλεκτρομηχανική τεχνολογία μετάδοσης κίνησης στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η GEORGII KOBOLD απασχολεί 65 καταρτισμένους και δραστήριους συνεργάτες που εργάζονται ευχαρίστως για λογαριασμό σας. Στην GEORGII KOBOLD θα βρείτε κινητήρες ροπής, σερβοκινητήρες, γραναζωτούς σερβοκινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα κίνησης. Κινητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και κινητήρες πέδης και τριφασικοί κινητήρες είναι στη διάθεσή σας.

  6. HALSTRUP-WALCHER GMBH

    Γερμανία

    Η halstrup-walcher παράγει και διαθέτει συστήματα τοποθέτησης για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους, μηχανικές-ηλεκτρονικές λύσεις μηχανισμών κίνησης και συστήματα μέτρησης πίεσης – με εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες.

  7. MÜKO MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜKO MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  8. SAC SIRIUS ADVANCED CYBERNETICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAC SIRIUS ADVANCED CYBERNETICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. QUINTEST ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUINTEST ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kirchheim/teck, Γερμανία.

  2. STOTZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOTZ GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  3. GEORGII AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORGII AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  4. JAG - JOCH ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAG - JOCH ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταδόσεις με συμπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες, προσαρμογεις, και Μηχανισμοί περιστροφής. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  5. A&G AUTOMATION AND GEARS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A&G AUTOMATION AND GEARS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Deggenhausertal, Γερμανία.

  6. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERLITZ MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, φρεζες, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανική μεταφορά εσωτερικού και εξωτερικού, και αγορά και πώληση εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  7. EMM! SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMM! SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάδρομοι κυλιόμενοι. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  8. MAG GERMANY AUTOMOTIVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAG GERMANY AUTOMOTIVE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί για αυτοκίνητα και αεροσκάφη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ζάντες οχημάτων. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  10. MOBIL IN TIME DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBIL IN TIME DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματιστικά οχημάτων. Έχει έδρα σε Aach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.410 Επιχειρήσεις

Kατηγορια