• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα επεξεργασιας οικοπεδων

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα επεξεργασιας οικοπεδων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RITTER MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RITTER MASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας οικοπεδων. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  2. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  3. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  4. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  5. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  2. HÄNDLE HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄNDLE HÄRTEREI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, θερμικές επεξεργασίες, αεριοεναζωτωση, και επιχριση μεταλλων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.