• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανες για συσκευασιες

Αποτελέσματα για

Μηχανες για συσκευασιες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MOSCA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mosca GmbH παράγει αποδοτικές μηχανές περίδεσης, ταινίες περίδεσης υψηλής ποιότητας και σύνθετα συστήματα περίδεσης για την ασφάλιση μεταφερόμενων υλικών

  2. BALLUFF GMBH

    Γερμανία

    Η Balluff είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με παράδοση και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες που λειτουργεί ταυτόχρονα ως σημαντικός συνεργάτης καινοτομίας και κινητήρια δύναμη για τους πελάτες της.

  3. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, μηχανες χυτευσης εν θερμω, μηχανες συσκευασιας, και κατασκευη καλουπιων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η συσκευασία υγρών προϊόντων σε στερεά δοχεία είναι ο τομέας μας. Κατασκευάζουμε μεμονωμένα μηχανήματα, καθώς και ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας: Μηχανές τοποθέτησης φιαλών, μηχανές πλήρωσης και μηχανές σφράγισης. Οι πελάτες μας είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως και η δική μας επιχείρηση. Στην τρίτη γενιά παράγουμε από το 1960 στο Schwäbisch Hall με μια ομάδα περίπου 100 συνεργατών της μηχανές μας.

  5. OPTIMA CONSUMER GMBH

    Γερμανία

    OPTIMA consumer - Πανέξυπνες μηχανές συσκευασίας, τεράστια ποικιλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  3. ITEK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITEK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. GRAVOTECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRAVOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

  5. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  1. TIPPL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIPPL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  2. VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VPT VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  1. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρίκνωση - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία, θερμοπλαστικες επενδυσεις, θερμοπλαστικη πολυουρεθανη, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bietigheim-bissingen, Γερμανία.

  3. ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  4. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  5. METALLGRAPHIX BESCHRIFTUNGSTECHNIK PETER GEHRING

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLGRAPHIX BESCHRIFTUNGSTECHNIK PETER GEHRING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

  6. AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  7. BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ιατρικοι εξοπλισμοι αποστειρωσης και απολυμανσης, μηχανες πληρωσης φιαλιδιων, και Μεταφορές πλήρων σειρών παραγωγής. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

  8. MAX SOLUTION SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX SOLUTION SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναρροφητηρες για πριονιδια και ροκανιδια, και αναρροφητηρες ξηρης σκονης. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  1. NAGEL FEINBEARBEITUNG GMBH & CO KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL FEINBEARBEITUNG GMBH & CO KG., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες, και Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Aichtal, Γερμανία.

  2. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανες για συσκευασιες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις