• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη

  3. PACKTECH GMBH VERPACKUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKTECH GMBH VERPACKUNGSSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα συσκευασιας με θερμοσυστελλομενη μεμβρανη, μηχανηματα συσκευασιας σε κενο, και μηχανες επικολλησης σηματος. Έχει έδρα σε Ochsenhausen, Γερμανία.

  4. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  5. OPTIMA NONWOVENS GMBH

    Γερμανία

    Τεχνολογία αιχμής για την συσκευασία χαρτιού υγειονομικής χρήσης Optima Nonwovens. Τα μηχανήματα μας συσκευασίας, επεξεργάζονται τις πάνες, τις σερβιέτες και το χαρτί υγείας σε συγχρονισμό με τα μηχανήματα παραγωγής τους και φροντίζουν για την συσκευασία τους σε μεμβράνη. Ο ευέλικτος εξοπλισμός καλύπτει όλα τα μεγέθη συσκευασιών, από μικρές έως πολύ μεγάλες. Σε συνδυασμό με λειτουργίες ελέγχου και ανασυσκευασίας και διατάξεις παλετοποίησης, είναι εφικτή η δημιουργία πλήρων γραμμών παραγωγής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  3. SICHT-PACK HAGNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SICHT-PACK HAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφανεις μεμβρανες, συνεξώθηση ελαστικών μεμβρανών, Μεμβράνες κοίλανσης, μεμβρανες συσκευασιας, φυλλα απο πλαστικα υλικα, Μεμβράνες συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων, Ελάσματα από πλαστικό, και Φιλμ με σχέδια. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  4. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Landig + Lava GmbH & Co. KG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων κενού και συσκευών συσκευασίας κενού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Οι εύχρηστες επαγγελματικές συσκευές εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη και διασφαλίζουν το κενό σε σακούλες ή δοχεία. Η Lava έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε συγκριτικές δοκιμές συσκευών συσκευασίας κενού με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι καμία άλλη μάρκα συσκευών συσκευασίας κενού στη Γερμανία δεν έχει αποκομίσει τόσο συχνά άριστη βαθμολογία στον οικιακό και τον υπαίθριο τομέα. Τα μηχανήματα κενού του κατασκευαστή θέτουν πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας και στην αξιοπιστία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εφαρμογή κενού σε 1 ή σε 1000 σακούλες. Εκτός από τις συσκευές συσκευασίας κενού, η εταιρεία διαθέτει επίσης παρελκόμενα, όπως σακούλες, ρολά, κουτιά ή δοχεία κενού. Απολαύστε φρεσκάδα με τη συσκευή κενού Lava και αποθηκεύστε τρόφιμα για 5-10 x μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προστατέψτε βιομηχανικά εξαρτήματα, μεταλλικά εξαρτήματα ή ηλεκτρονικά στοιχεία σε κενό από την πρόκληση ζημιών στις επιφάνειες ή τη διάβρωση.