• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα και εξοπλισμός για τη φαρμακευτική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη φαρμακευτική βιομηχανία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  3. INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Προϊόντα ομορφιάς, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Προϊόντα ομορφιάς, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. NEMECTRON LEASING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEMECTRON LEASING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. P.O.S. STANDARDS DISPLAY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία P.O.S. STANDARDS DISPLAY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JFA FLOCK APPLIKATIONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JFA FLOCK APPLIKATIONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Βούρτσες και πινέλα, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Βούρτσες και πινέλα. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  2. COSMODERM REICHERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COSMODERM REICHERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, και Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  3. EBSEOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBSEOS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Συσκευασίες μεταλλικές, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  4. MEIKO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIKO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  5. MOBA-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBA-TEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές συσκευασίες, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Grünkraut, Γερμανία.

  1. W Ü M A GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  2. KOHLER VERPACKUNGSTECHNIK INH. MICHAEL KOHLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOHLER VERPACKUNGSTECHNIK INH. MICHAEL KOHLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

  1. HOSOKAWA BEPEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOSOKAWA BEPEX GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. BLUEPRINT AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEPRINT AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. PACKAGING VALLEY E.V.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKAGING VALLEY E.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. HVS HOHENLOHER VERPACKUNGS-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HVS HOHENLOHER VERPACKUNGS-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

  5. ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  6. GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  7. BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  8. WACHTEL GMBH SERVICEZENTRUM SÜDDEUTSCHLAND

    Γερμανία

  1. WALDEMAR BURGER APPARATE- UND BEHÄLTERBAU

    Γερμανία

  2. KÄLTE-RUDI GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄLTE-RUDI GMBH & CO.KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. KARL SCHNELL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SCHNELL GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  4. RAINER STADLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAINER STADLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  5. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dotternhausen, Γερμανία.

  6. DEFRANCESCHI DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEFRANCESCHI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. MASCHINENFABRIK DORNHAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK DORNHAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  8. GRAULE MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAULE MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  9. INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  10. FRITZ HÄRTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ HÄRTEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία, και Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη φαρμακευτική βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

114 Επιχειρήσεις

Kατηγορια