• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανές σήμανσης- συσκευασίες

Αποτελέσματα για

Μηχανές σήμανσης- συσκευασίες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GRAVOTECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRAVOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

  2. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  3. TIPPL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIPPL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  4. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  5. METALLGRAPHIX BESCHRIFTUNGSTECHNIK PETER GEHRING

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLGRAPHIX BESCHRIFTUNGSTECHNIK PETER GEHRING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  2. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  3. GATEC GALVANOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GATEC GALVANOTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Epfenbach, Γερμανία.

  4. PREMEX REACTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREMEX REACTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  5. SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  1. VB-H VERPACKUNGSBERATUNG HAGE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VB-H VERPACKUNGSBERATUNG HAGE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πινακίδες σήμανσης εργοταξίων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Βιτρίνες για εκθέσεις, Συσκευασίες επί παραγγελία, Πινακίδες σήμανσης εργοταξίων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές σήμανσης- συσκευασίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις