• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανές και εξοπλισμός εκχέρσωσης

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός εκχέρσωσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. GRAFIX GMBH ZERSTÄUBUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAFIX GMBH ZERSTÄUBUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ALFRED KONRAD VEITH KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED KONRAD VEITH KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  5. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρίκνωση - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MERK PROCESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERK PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  2. WAIBLINGER & BRAUN MASCHINENELEMENTE

    Γερμανία

  3. WERNER KRAUTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER KRAUTH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  4. MACOM MASCHINEN- UND COMPUTERINTEGRATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACOM MASCHINEN- UND COMPUTERINTEGRATION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  5. GEMTEC LASEROPTISCHE SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMTEC LASEROPTISCHE SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  1. ANDREAS RUPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS RUPP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  2. KARL TRÄNKLEIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL TRÄNKLEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  1. UNIVERSAL SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNIVERSAL SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sulzfeld, Γερμανία.

  2. HSB AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSB AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. KIENER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lauchheim, Γερμανία.

  4. GEA WIEGAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEA WIEGAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  5. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία YAVAS MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. SN HYDRAULIK SERVICETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SN HYDRAULIK SERVICETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  7. PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  8. FISCHER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  1. FUNKINFORM INFORMATIONS- UND DATENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUNKINFORM INFORMATIONS- UND DATENTECHNIK GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  2. ZÜGEL MASCHINENLOGISTIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜGEL MASCHINENLOGISTIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. MEYER GMBH SCHMIERTECHNIK - DOSIERTECHNIK - AUTOMATISCHE SCHMIERSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEYER GMBH SCHMIERTECHNIK - DOSIERTECHNIK - AUTOMATISCHE SCHMIERSYSTEME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Λιπαντικά βιομηχανικά, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  4. BARTEC DISPENSING TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

  5. LORENZ REICHERT KHV- HOBEL- UND SPALTWERK HOLZGROSSHANDLUNG E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ REICHERT KHV- HOBEL- UND SPALTWERK HOLZGROSSHANDLUNG E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  6. LFT LANGE FEINWERKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LFT LANGE FEINWERKTECHNIK GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ölbronn-dürrn, Γερμανία.

  7. KRISCH-DIENST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRISCH-DIENST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  8. ROYAL METALLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROYAL METALLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  9. FIRMA SCHWENDELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIRMA SCHWENDELE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  10. HSS HYDRAULIK UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSS HYDRAULIK UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές και εξοπλισμός εκχέρσωσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

238 Επιχειρήσεις

Kατηγορια