• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετατροπείς

Αποτελέσματα για

Μετατροπείς

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SOLARCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLARCRAFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, εγκαταστασεις κλιματισμου, αντλιες θερμοτητας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και ενεργητική απόδοση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. PLUGINENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η PluginEnergy έχει μία και μόνο αποστολή....να παρέχει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να μπορεί να παράγει με έξυπνο και απλό τρόπο το δικό του οικολογικό ηλεκτρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό διακρινόμαστε για τα εξής: Αειφορία: Μειώστε πολύ απλά το δικό σας αποτύπωμα CO2 με τη δική σας παραγωγή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Απλή συναρμολόγηση: Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις PiE σχεδιάζονται στοχευμένα για μια απλή δομή. Για το σκοπό αυτό δεν χρειάζεται κανένας βιοτέχνης. Ανεξαρτησία: Παράγετε και καταναλώνετε το δικό σας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ρεύματος. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση νέες προκλήσεις. Παρ' όλο που η κλιματική αλλαγή προσελκύει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να γίνουν περισσότερα ειδικά στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν για την ενεργειακή μετάβαση και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας. Ωστόσο, οι φραγμοί πρόσβασης για τα άτομα είναι συχνά πολύ υψηλοί. Αυτή η δύσκολη κατάσταση προβλημάτισε την PluginEnergy. Χρειάζεται μια λύση που είναι διαθέσιμη σε σχετικά προσιτή τιμή και δεν απαιτεί σημαντικό επιπλέον κόστος για τον πελάτη. Απόλυτα με βάση την αρχή Plug & Play. Έτσι στρέψαμε την προσοχή μας σε μικρές φωτοβολταϊκές ή ηλιακές εγκαταστάσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Ναι μεν δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι σύνθετα και δύσχρηστα – χρειαζόταν μια απλή και εύκολα υλοποιήσιμη ενεργειακή λύση. DESIGNED IN BLACK FOREST, EMPOWER THE WORLD - PLUGINENERGY (Κορυφαίος συνεργάτης πωλήσεων TSUN)

  4. PHOCOS AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOCOS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, ηλιακες εγκαταστασεις, και Τεχνολογία ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  5. WWS ENERGY SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WWS ENERGY SOLUTIONS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, και Μετατροπείς. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  2. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  3. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  4. NOVOTECHNIK MESSWERTAUFNEHMER OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οπουδήποτε στον κόσμο πρέπει να μετρηθούν με ακρίβεια αποστάσεις και γωνίες, οι αισθητήρες της Novotechnik αποτελούν πρώτη επιλογή. Η γνώση και εμπειρία από περισσότερα από 70 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας μέτρησης είναι ένα μόνο από τα μυστικά στα οποία στηρίζεται η επιτυχία μας από το 1947: Είναι ο ενθουσιασμός μας για την τεχνολογία, καθώς και οι μέγιστες απαιτήσεις μας για την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Είναι η θέληση να σκεφτόμαστε λύσεις, όπως και το ενδιαφέρον μας για νέα υλικά και τεχνικές παραγωγής. Είναι η απόλυτη κατανόησή μας για την υποστήριξη και το σέρβις, καθώς και ο στόχος να τελειοποιούμε πάντοτε τα δικά μας συστήματα μέτρησης. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η χαρά μας να αναπτύσσουμε πάντοτε την καλύτερη δυνατή λύση για τους πελάτες μας. Για να διασφαλίσουμε ακριβώς αυτό, θα εξακολουθήσουμε να στηριζόμαστε και στο μέλλον στα πλεονεκτήματα που μας έχουν αναδείξει. Πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις μας για την ποιότητα καταδεικνύει το γεγονός ότι έχουμε ζητήσει και την πιστοποίησή μας κατά IATF.

  5. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  1. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

  2. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  1. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  2. ZENTRO ELEKTRIK GMBH KG

    Γερμανία

    Η Zentro-Elektrik σχεδιάζει το μέλλον εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Είμαστε η κορυφαία γερμανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ισχύος στην αγορά και στους συνεργάτες μας και όταν απαιτείται η ευέλικτη αντίδραση σε εναλλασσόμενες απαιτήσεις και συνθήκες, το δημιουργικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για καινοτομικά προϊόντα και ικανοποιεί με την κατάρτισή του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το στοιχείο που μας διακρίνει και αποτελεί το σύμβολο της εμπειρίας και της αξιοπιστίας μας. Έχουμε μακρά παράδοση πίσω μας και διαθέτουμε τόσο μεγάλη και πολυετή εμπειρία και καινοτομικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν. Χάρη στην φιλοσοφία μας που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, η Zentro-Elektrik αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στην αγορά των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων τροφοδοσίας ρεύματος. Το Pforzheim αποτελεί από την ίδρυσή μας το 1956 το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

  3. KARL SCHERMER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SCHERMER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, και Αποθέματα νερού για την κατάσβεση πυρκαϊάς. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  5. IB ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IB ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς ψηφιακού σήματος σε αναλογικό. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. GIROLAMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIROLAMI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, δοσομετρητες, τοποθετησεις φιλτρων νερου, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, εξυγίανση υδάτων, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  8. HILGEFORT ITS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILGEFORT ITS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  1. GWS GESELLSCHAFT FÜR WARTUNG UND SERVICE VON NOTSTROMAGGREGATEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GWS GESELLSCHAFT FÜR WARTUNG UND SERVICE VON NOTSTROMAGGREGATEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Rottenburg-Ergenzingen, Γερμανία.

  2. BRV BIOLOGISCHE RESTSTOFF VERWERTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRV BIOLOGISCHE RESTSTOFF VERWERTUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  3. FR ELEKTRONIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FR ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. MODELLBAU HOLZWARTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MODELLBAU HOLZWARTH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  5. STAVOLT NON STOP POWER GMBH (MEMBER OF SWISS STATRON GROUP)

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAVOLT NON STOP POWER GMBH (MEMBER OF SWISS STATRON GROUP), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  6. HANSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANSER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  7. EGRA KONDENSATOREN- UND APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGRA KONDENSATOREN- UND APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  8. DFM-SELECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DFM-SELECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  9. EATON ELECTRIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EATON ELECTRIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  10. BBR MOTORENINSTANDSETZUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBR MOTORENINSTANDSETZUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετατροπείς

Αριθμός αποτελεσμάτων.

127 Επιχειρήσεις