• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετασχηματιστες

Αποτελέσματα για

Μετασχηματιστες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

  2. BÜRKLE + SCHÖCK TRANSFORMATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BÜRKLE + SCHÖCK TRANSFORMATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  4. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  5. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

    Γερμανία

    Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 με τη διάθεση κατασκευαστικών στοιχείων ημιαγωγών για πελάτες της βιομηχανίας. Βασικοί τομείς δραστηριότητας: Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Προϊόντα albs: Δομοστοιχεία ήχου, μετατροπείς DC/DC για την αυτοκινητοβιομηχανία, μετατροπείς φορτίου, ημιτονοειδείς μετατροπείς, μονάδες ελέγχου PLC, ειδικές συσκευές. Πλαστικά εξαρτήματα albs: Κουμπιά και καπάκια για την ηλεκτρονική, κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και «λευκών προϊόντων», ΝΕΟ σε τεχνολογία 1 και 2k με επιγραφή λέιζερ, βαφή Soft-Touch, επιμετάλλωση. Εισαγόμενα εξαρτήματα albs: Χονδρική πώληση υποδοχών, φις κλπ. για τη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών

  2. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  3. KARL SCHERMER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SCHERMER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. TRANSFORMATOREN TECHNIK JAHNSMÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSFORMATOREN TECHNIK JAHNSMÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  5. KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Κεραμικά υλικά υψηλής αντοχής, κεραμεικη μορφοποιηση, και σωληνες απο κεραμικο. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  1. SPITZNAGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPITZNAGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές τροφοδοτήσεις με διακοπή, και Μετασχηματιστές χαμηλής τάσης. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

  2. HKR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε St. Johann / Upfingen, Γερμανία.

  1. NKL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NKL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικα πηνια, ρυθμιστες ρευματος, Μετασχηματιστές μετρήσεων, και Μετατροπέας ρεύματος. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

  2. BAUR ENERGIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUR ENERGIETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  3. MAIER ACCESSORIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER ACCESSORIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  4. HILGEFORT ITS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILGEFORT ITS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  5. GLOBTEK INC. DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLOBTEK INC. DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  6. DESITECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESITECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  7. EGRA KONDENSATOREN- UND APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGRA KONDENSATOREN- UND APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  8. THURO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THURO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  1. MODELLBAU HOLZWARTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MODELLBAU HOLZWARTH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  2. GWS GESELLSCHAFT FÜR WARTUNG UND SERVICE VON NOTSTROMAGGREGATEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GWS GESELLSCHAFT FÜR WARTUNG UND SERVICE VON NOTSTROMAGGREGATEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Rottenburg-Ergenzingen, Γερμανία.

  3. DIXIT ENGINEERING SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIXIT ENGINEERING SERVICES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  4. MARSCHNER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARSCHNER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  5. ALBRECHT ULLRICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBRECHT ULLRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  6. BRV BIOLOGISCHE RESTSTOFF VERWERTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRV BIOLOGISCHE RESTSTOFF VERWERTUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  7. GRP CONSULTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRP CONSULTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Πληροφορική - λογισμικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bad Schönborn, Γερμανία.

  8. SANDER ELEKTRISCHE ANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANDER ELEKTRISCHE ANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  9. ROLAND KRAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND KRAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  10. WUTTKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WUTTKE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει έδρα σε Wildberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετασχηματιστες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

121 Επιχειρήσεις

Kατηγορια