• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλουργια

Αποτελέσματα για

Μεταλλουργια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BUSCH VACUUM SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUSCH VACUUM SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες καυσίμου, συσκευες εμφυσης, μεταλλουργια, Αντλίες κενού, και Μπαταρίες καυσίμου. Έχει έδρα σε Maulburg, Γερμανία.

  2. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  3. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  4. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αναπτύσσουμε και παράγουμε μέσα σύσφιξης μέγιστης ακριβείας για τη σύσφιξη τεμαχίων επεξεργασίας για το φρεζάρισμα, το τορνάρισμα και τη λείανση σε εργαλειομηχανές.

  5. HOSP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOSP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gingen, Γερμανία.

  2. BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  3. WALTER WURSTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WALTER WURSTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευση με λεϊζερ, διακοπη θερμικης γεφυρας, και Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC. Έχει έδρα σε Leinfelden-echterdingen, Γερμανία.

  4. HALM INH. JOCHEN HALM INH. JOCHEN HALM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HALM INH. JOCHEN HALM INH. JOCHEN HALM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  5. BACHOFER GMBH & CO. KG METALL- UND VERZINKWERK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BACHOFER GMBH & CO. KG METALL- UND VERZINKWERK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Weilheim/teck, Γερμανία.

  1. NORCK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NORCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους NORCK, και BAUCOR. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  1. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  2. BECKER & CO. KG METALLWARENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER & CO. KG METALLWARENFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  3. MEHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEHLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  4. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELLER BLECHTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, μορφοποιηση λαμαρινας, και συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  5. KMT PRODUKTIONS- + MONTAGE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KMT PRODUKTIONS- + MONTAGE-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. RAICHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAICHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Bissingen An Der Teck, Γερμανία.

  7. SCHIMSCHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIMSCHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Ravenstein, Γερμανία.

  8. DILLMANN METALL- UND BLECHTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DILLMANN METALL- UND BLECHTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  1. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERLITZ MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, φρεζες, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανική μεταφορά εσωτερικού και εξωτερικού, και αγορά και πώληση εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  2. BLECHBEARBEITUNG ONLINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLECHBEARBEITUNG ONLINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικη κατεργασια λαμαρινων αλουμινιου, και μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  3. HIRSCHEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIRSCHEIDER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  4. RBH STAHL - EDELSTAHL - ALUROHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RBH STAHL - EDELSTAHL - ALUROHR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. METALLE IN FORM GERÄTETEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLE IN FORM GERÄTETEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. BVS BLECHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BVS BLECHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες, ελασματα ανοξειδωτου χαλυβα, και κοπη και κυρτωση λαμαρινας. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  7. LTW INTRALOGISTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LTW INTRALOGISTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Illerkirchberg, Γερμανία.

  8. WERKZEUGBAU LAICHINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKZEUGBAU LAICHINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία πιεστηρίου, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Laichingen, Γερμανία.

  9. YAMAZEN EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία YAMAZEN EUROPE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιμουχλικα, και Χύτευση υπό πίεση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. KNÖLL AUTOMATION, INH. HERBERT KNÖLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNÖLL AUTOMATION, INH. HERBERT KNÖLL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Backnang-Steinbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλουργια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

142 Επιχειρήσεις