• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μελανια εκτυπωτων

Αποτελέσματα για

Μελανια εκτυπωτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).

  2. MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Επαφές σύνδεσης USB, τονερ για εκτυπωτες λεϊζερ, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και περιεκτες μελανης για εκτυπωτες εγχυσης μελανης. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  3. ALLRON GMBH

    Γερμανία

    Η ALLRON GmbH είναι ένας πανευρωπαϊκός χονδρέμπορος με γνήσια μελάνια και τόνερ και ιδρύθηκε πριν από 26 και πλέον χρόνια στο Ettlingen. Ως προμηθευτής διάφορων αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, αντιγραφικά, συσκευές φαξ και πολυμηχανήματα, η επιχείρηση προμηθεύει εξειδικευμένους εμπόρους σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περίπου 3.000 γνήσια αναλώσιμα υλικά φημισμένων κατασκευαστών, όπως Canon, Epson, Panasonic, Dell, Lexmark, Kyocera, Oki, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox και πολλών άλλων.

  4. ITW MORLOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITW MORLOCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελάνια τυπογραφίας, ψηφιακοι εκτυπωτες, και Μελάνια τυπογραφίας. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.