• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαρκες

Αποτελέσματα για

Μαρκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PRIMUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIMUS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες νομισματων, μαρκες, συλλεκτικα νομισματα, και συλλεκτικα γραμματοσημα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. GREEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαγωγή ενδυμάτων μάρκας από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  3. ABSOLUTE WEINIKONEN UND RARITÄTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABSOLUTE WEINIKONEN UND RARITÄTEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Μάρκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Κρασιά, Ιταλίας, Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Κρασιά, Ιταλίας, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Malsburg-marzell, Γερμανία.

  4. EXPORT-IMPORT RIEMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXPORT-IMPORT RIEMER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πώληση ενδυμάτων μάρκας από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  5. E.U.A. BEHRINGER OHG WEINGUT-WEINKELLEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία E.U.A. BEHRINGER OHG WEINGUT-WEINKELLEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Μάρκες, και Κρασιά, Μάρκες. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LUTZ PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

  2. DAHLINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Ch. Dahlinger GmbH & Co KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευασιών και προθηκών κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας. Από το 1871 σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τη συλλογή μας σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μεταξύ των πελατών μας σε 72 χώρες συγκαταλέγονται κοσμηματοπώλες, χρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, ωρολογοποιοί, μπουτίκ δώρων, εκδοτικοί οίκοι, έμποροι αντικών, καταστήματα Online, εμπορικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία, σύλλογοι, ιδρύματα και πολλοί άλλοι. Εκτός από την κλασική συλλογή μας, αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και προθήκες για αναγνωρισμένες μάρκες.

  3. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  4. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

  5. THIELMANN UCON GMBH

    Γερμανία

    Μια μάρκα για την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας. Η αφοσίωσή μας και οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας κοντέινερ και των σχετικών υπηρεσιών, έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική φήμη από διάφορους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μάρκες μας UCON, WEW, THIELMANN, COMET και PORTINOX καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κοντέινερ και καταλαμβάνουν ηγετική θέση σε πολλά τμήματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, η πείρα μάς δίδαξε ότι πρέπει να συγχρονιζόμαστε με τους καιρούς και να προσαρμοζόμαστε με ευελιξία και ευρεία σκέψη σε αλλαγές της αγοράς. Για το λόγο αυτό και στην προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις διάφορες επιχειρήσεις κάτω από μία μάρκα: την THIELMANN. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις μας κάτω από μία στέγη, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στον τομέα των κοντέινερ.

  1. FASHION CONCEPT GERMANY OFFICE

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της Jimmy Sanders το 1991, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή μάρκα lifestyle, για προϊόντα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας, με κλασικό και σύγχρονο στυλ για άντρες και γυναίκες. Η συλλογή Jimmy Sanders περιλαμβάνει μπλουζάκια, μπλούζες πόλο, φούτερ, πουλόβερ και πολλά άλλα. Το διαδικτυακό κατάστημα JimmySanders.com προσφέρει δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο με πολιτική επιστροφής χωρίς προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η παγκόσμια εμβέλειά μας, η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και η πολυκαναλική διανομή που ακολουθούμε είναι μοναδική μεταξύ των εταιρειών πολυτελείας και ενδυμάτων.

  2. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  1. KRAFT TRENDMODE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου "Kraft Trendmode GmbH" δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα της εμπορίας ειδών μόδας. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι: εισαγωγή-εξαγωγή χονδρικής, αγορά και πώληση ειδών ένδυσης, υποδημάτων, εσωρούχων, υφασμάτων οικιακής χρήσης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, στοκ κοσμημάτων και αρωμάτων γνωστών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με τομείς μόδας καταλόγου και διαθέτουμε μεικτά είδη στοκ, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίας κατά 80-90% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης των εμπορευμάτων βάσει φωτογραφιών. Το σύνολο των εμπορευμάτων είναι καινούργια και με τη γνήσια συσκευασία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και ιδιοκτήτες μικρών μπουτίκ και οίκων μόδας. Παρέχουμε μόνιμες συμβάσεις για διανομείς των μαρκών: Rinascimento, Kitana, Philipp Carat, Etincelle, Miss Miss, Apart, Speidel, Mustang, Bonita, Bondy, Teddy Lu και πολλών άλλων ευρωπαϊκών μαρκών.