• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαργαριταρια

Αποτελέσματα για

Μαργαριταρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για μαστορεματα, και κοσμηματα. Έχει έδρα σε Eschbach (markgräflerland), Γερμανία.

  2. ABRAMOWICZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABRAMOWICZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. ERWIN TSCHOCHNER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN TSCHOCHNER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια, Πολύτιμοι λίθοι, Γραφείο - αναλώσιμα, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια, και Πολύτιμοι λίθοι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα, Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια, Μάρμαρα, και Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ALEXANDER`S KRISTALLKELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER`S KRISTALLKELLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια, Πολύτιμοι λίθοι, Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια, και Πολύτιμοι λίθοι. Έχει έδρα σε Dietingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOSEF MICHEL KG EDELSTEINHANDLUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF MICHEL KG EDELSTEINHANDLUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  2. PROVITA B. BORGER GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROVITA B. BORGER GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. HAUS DER STEINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUS DER STEINE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Fridingen, Γερμανία.

  5. ALRAUNE LAPIDARIES EDELSTEIN- HANDELS- GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALRAUNE LAPIDARIES EDELSTEIN- HANDELS- GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  1. BADISCHE INDUSTRIE-EDELSTEIN-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHE INDUSTRIE-EDELSTEIN-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Elzach, Γερμανία.

  2. BRENK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRENK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Kämpfelbach, Γερμανία.

  1. SCHOEFFEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOEFFEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. ERWIN MORLOCK E,K., EDELSTEIN-SCHLEIFEREI UND -HANDLUNG INHABER: WOLF MORLOCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN MORLOCK E,K., EDELSTEIN-SCHLEIFEREI UND -HANDLUNG INHABER: WOLF MORLOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  3. BARBARA MESSNER-WALTHER ZUCHTPERLEN-GROßHANDEL

    Γερμανία

  4. R.SCHUETT WWE GMBH&CO KG

    Γερμανία