• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λουκάνικα- κονσερβοποιημένα

Αποτελέσματα για

Λουκάνικα- κονσερβοποιημένα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. METZGEREI KULLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI KULLEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. METZGEREI JÖRGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI JÖRGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  4. DIETZ GMBH

    Γερμανία

  5. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIRTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.