• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιπαντήρες

Αποτελέσματα για

Λιπαντήρες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  2. WERNER SEEBURGER E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER SEEBURGER E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο - προϊόντα προστασίας. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  3. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

  4. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  5. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VINERGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VINERGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφυλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπαντικά, και μεθοδοι αντισυλληψης. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. WILLI SCHÜLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLI SCHÜLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπαντικα, και αντιψυκτικα-λιπαντικα. Έχει έδρα σε Ebringen, Γερμανία.