• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  3. RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A

    Γερμανία

    Η εταιρεία RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  4. LUPBERGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUPBERGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  5. CONSTELLIUM SINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONSTELLIUM SINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Singen (hohentwiel), Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMETAL METALLHALBZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMETAL METALLHALBZEUGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  2. MAXIPACK24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXIPACK24 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. OTEFAL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTEFAL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.

  4. GERÄTEBAU HELLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERÄTEBAU HELLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  5. WERNER DIETSCHE GMBH

    Γερμανία

  1. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, Καθαρισμός εξαρτημάτων, αφαιρεση της στιλπνοτητας, ταινιες, βούρτσα, κρουνοποιια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, ανοξείδωτοι χάλυβες, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Böttingen, Γερμανία.

  2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου, πλάκες χαλκού, Πολυαμίδιο, πολυαιθυλενιο, και προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  1. METALL DISCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALL DISCH GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκινες ραβδοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, χαλκος, και σωληνες αλουμινιου. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13 Επιχειρήσεις