• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κράματα

Αποτελέσματα για

Κράματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  3. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  4. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  5. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  3. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  4. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  5. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  1. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  2. DELWO ALUMINIUM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DELWO ALUMINIUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Abstatt, Γερμανία.

  1. RICHTER ALUMINIUM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RICHTER ALUMINIUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  2. TRINON TITANIUM GMBH

    Γερμανία

    Η Trinon Titanium δραστηριοποιείται από το 1993 στον τομέα της αποκοπής μετάλλων και ειδικότερα τιτανίου και κραμάτων τιτανίου, με έδρα την Καρλσρούη. Με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην παραγωγή παρέχουμε άριστη ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 13485 και την οδηγία της ΕΕ 93/42 EΟΚ. Χάρη στη μεγάλη αποθήκη υλικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα από διάφορα κράματα τιτανίου.

  3. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  4. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων σε άμμο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  6. HK-GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HK-GLEITLAGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  7. EDELSTAHL BADEN SAVINO SORANNO, HARALD LUDWIG GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELSTAHL BADEN SAVINO SORANNO, HARALD LUDWIG GBR, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  8. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. KARL CASPER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL CASPER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και χυτηρια. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  2. MAIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER SYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  3. ROLLER & SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLER & SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  4. PELZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PELZER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κασσίτερος- κράματα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Εργαλεία φορητά, και Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  5. WMS METALL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMS METALL-SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Γαλικία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Φρέζες και τρυπάνια, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  6. ALU-GS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALU-GS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  7. SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  8. RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A

    Γερμανία

    Η εταιρεία RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  9. HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  10. GOTTSCHALK PROFILSCHIENEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTSCHALK PROFILSCHIENEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κράματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

180 Επιχειρήσεις