• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουτια για ενδυματα

Αποτελέσματα για

Κουτια για ενδυματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BERNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουτια για ενδυματα, πλαστικα ποτηρια, συσκευασια pet, Πλαστικές συσκευασίες εδεσμάτων, συσκευασίες για ζαχαρώδη, και Κουτιά μεταφοράς φαγητού από πλαστικό. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  2. KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH

    Γερμανία

    Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας στον τομέα της συσκευασίας και η τεχνογνωσία στις διεθνείς αγορές ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας και μας παρέχει από το 1970 τη δυνατότητα να υλοποιούμε με επιτυχία λύσεις συσκευασίας. Στείλτε μας τα δείγματά σας. Στο ιδιόκτητο κέντρο σχεδίασης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρείας μας αναπτύσσουμε άμεσα προτάσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις για τη σύγχρονη συσκευασία αυτοεξυπηρέτησης. Τα προϊόντα μας: Φινίρισμα χαρτονιού, συσκευασίες μπλίστερ, φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι μπλίστερ, κουτιά

  3. VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, χαρτοδεσια, κουτια για ενδυματα, ευκαμπτες συσκευασιες απο πολυαιθυλενιο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  4. MEINE FORMEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEINE FORMEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορμες για σοκολατα, και κουτια για ενδυματα. Έχει έδρα σε Neustetten, Γερμανία.