• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπή πλαστικών υλών

Αποτελέσματα για

Κοπή πλαστικών υλών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  2. RENA KÜCHENHELFER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RENA KÜCHENHELFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουταλες, ξαφριστηρια, κουταλες ζυμαρικων, εργαλειο του πουρε, σανιδες κοπης, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  3. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  4. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  5. KURZ KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Χύτευση πλαστικών υλικών, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμικη χυτευση υπο κενο πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  2. ARBURG GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARBURG GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, προσθετα για πλαστικα υλικα, και αυτοματισμος ρομποτικη. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  3. KUNSTSTOFF VERTRIEB DR. SCHIFFERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  4. DANQUINSA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANQUINSA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυεστέρας, Πολυουρεθάνη, Πολυεστέρας, Πολυαμίδιο, και μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Dettenhausen, Γερμανία.