• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοντέινερ για επικίνδυνα υλικά

Αποτελέσματα για

Κοντέινερ για επικίνδυνα υλικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. THIELMANN UCON GMBH

    Γερμανία

    Μια μάρκα για την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας. Η αφοσίωσή μας και οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας κοντέινερ και των σχετικών υπηρεσιών, έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική φήμη από διάφορους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μάρκες μας UCON, WEW, THIELMANN, COMET και PORTINOX καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κοντέινερ και καταλαμβάνουν ηγετική θέση σε πολλά τμήματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, η πείρα μάς δίδαξε ότι πρέπει να συγχρονιζόμαστε με τους καιρούς και να προσαρμοζόμαστε με ευελιξία και ευρεία σκέψη σε αλλαγές της αγοράς. Για το λόγο αυτό και στην προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις διάφορες επιχειρήσεις κάτω από μία μάρκα: την THIELMANN. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις μας κάτω από μία στέγη, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στον τομέα των κοντέινερ.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. FRIGORTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα προϊόντα μας φέρουν ειδική σφραγίδα ποιότητας: "Ποιότητα Made in Germany" Χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται και έχουν τους λόγους τους: Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε κλάδου και προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις για συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναπτύσσουμε τεχνικά εξελιγμένα, αξιόπιστα προϊόντα, τα παράγουμε και τα ελέγχουμε διεξοδικά. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών μας. Η FrigorTec ανέλαβε τη γκάμα προϊόντων ψύξης της Axima Refrigeration GmbH (πρώην Sulzer Escher Wyss). Το νέο brand αντιπροσωπεύει μια νέα εταιρεία με 60 χρόνια εμπειρίας. Εμπειρία, την οποία ενσωματώνουμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή για τους πελάτες μας. Η FrigorTec παρέχει μονάδες ψύξης σιτηρών, συσκευές κλιματισμού για γερανούς, στεγνωτήρια, συσκευές θερμικής απεντόμωσης, μεμονωμένες μονάδες ψύξης δοχείων και τυποποιημένες μονάδες ψύξης - παγκοσμίως. Ρωτήστε μας σχετικά με τη λύση ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.