• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κολλητικη ταινια

Αποτελέσματα για

Κολλητικη ταινια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CLEMENS KNÖFLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLEMENS KNÖFLER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υφαντές ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλεισιματα με ταινια χριτσ-χρατς, και κολλητικη ταινια χριτσ-χρατς. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  2. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  3. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  4. STÜMPFLE GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που διευθύνεται από την τέταρτη γενιά, διακρίνεται για την προσήλωση στην ποιότητα, την ευελιξία και την παράδοση. Είμαστε κορυφαία επιχείρηση κατασκευής και επεξεργασίας προστατευτικών μεμβρανών βιβλίων στη Γερμανία και από το 1975 σταθερό μέγεθος σε αυτόν τον τομέα στην παγκόσμια αγορά. Τα ανακλαστικά προϊόντα αποτελούν απόλυτο παράγοντα ασφαλείας στο δρόμο προς το σχολείο, στην κυκλοφορία, στο επάγγελμα και στον ελεύθερο χρόνο. Ανακλαστικά περιβραχιόνια, ανακλαστήρες υποδημάτων, αυτοκόλλητα και μεμβράνες είναι ο ασφαλής συνοδός σε κάθε διαδρομή.

  5. PLASTOFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTOFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κηπου, Χημικά οικοδομών, κολλητικες ταινιες, και βιδες. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.