• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλωστουφαντουργικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Κλωστουφαντουργικα προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GISATEX GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Αντιολισθητικές επιστρώσεις, επενδύσεις τοίχου και οροφής. Κατασκευαστής στρωμάτων κατά παραγγελία για σκάφη, θαλαμηγούς, πλοία, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα & εκδρομικά οχήματα. Εταίρος της βιομηχανίας κατασκευής θαλαμηγών & τροχόσπιτα & αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. ΗGISATEX®, Germany είναι στη δεύτερη γενιά σε οικογενειακή ιδιοκτησία. Ειδικεύεται σε τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. 3mesh original DRYWEAVE®, διαστελλόμενη επένδυση τοίχου και οροφής, αντιολισθητική επίστρωση & επίστρωση δαπέδου πλοίων. Υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης. Στρώματα κατά παραγγελία. Προστατευτικά στρωμάτων. Μικρό βάρος, χαμηλό ύψος κατασκευής. Εξαιρετική βαθμολογία για το άνετο πλάγιασμα. Γκάμα προϊόντων: αντιολισθητικές επιστρώσεις για σκάφη, τάπητες σκαφών, επίστρωση δαπέδου σκαφών, οροφή σκάφους, στρώματα σκάφους, μαξιλάρια σκάφους κατά παραγγελία, υλικό μαξιλαριών σκάφους, μοκέτα σκάφους, στρώμα τροχόσπιτου, εσωτερικές επενδύσεις, κόλλες για σκάφη, στρώματα κατά παραγγελία, υποστρώματα στρωμάτων Aqua Stop, υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης, στρώματα τροχόσπιτου, ηχομόνωση, ηχοπροστασία, στρώματα πλοίου, μοκέτες για σκάφη, στρώμα αερισμού, στρώματα θαλαμηγών, μαξιλάρια θαλαμηγών.

  2. BENNINGER ZELL GMBH

    Γερμανία

    Η Benninger αναπτύσσει και παράγει μηχανήματα και συστήματα για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και την παραγωγή λινών ελαστικών. Τα μηχανήματα και τα συστήματα αποτελούν σημαντικό σκέλος της κλωστοϋφαντουργικής αλυσίδας προστιθέμενης αξίας και λειτουργούν ως ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος. Στον τομέα του αυτοματισμού μηχανημάτων και συστημάτων, η Benninger διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία που αξιοποιείται και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η Jakob Müller AG εξαγόρασε την Benninger το 2016. Με την ένταξη στον όμιλο Müller, η Benninger μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στιβαρές δομές και την κοινή χρήση σε ό, τι αφορά στην τεχνολογία, στην παραγωγή και στη διάθεση διευρύνοντας έτσι περαιτέρω το επιχειρηματικό της πεδίο. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται προϊόντα, αλλά λύσεις. Όλες οι προσπάθειες της Benninger επικεντρώνονται στην ωφέλεια και στις ανάγκες του πελάτη. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις σημαντικές διαδικασίες της επιβελτίωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενώ ο τομέας εξειδίκευσής μας είναι η συνεχής επεξεργασία ανοικτού πλάτους υφασμάτων και πλεγμάτων.

  3. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

  4. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  5. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.