• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμος

Αποτελέσματα για

Κλιματισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  2. BINDER GMBH

    Γερμανία

    Η BINDER GmbH είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής θαλάμων προσομοίωσης περιβάλλοντος μαζικής παραγωγής για επιστημονικά και βιομηχανικά εργαστήρια. Έχουμε ειδικευθεί στην τέλεια προσομοίωση βιολογικών, χημικών και φυσικών περιβαλλοντικών επιδράσεων σε θάλαμο κλίματος ή επωαστήρα. Η BINDER GmbH είναι η διεθνώς κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στους τομείς των θαλάμων κλίματος και επωαστήρων με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη.

  3. FRIGORTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα προϊόντα μας φέρουν ειδική σφραγίδα ποιότητας: "Ποιότητα Made in Germany" Χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται και έχουν τους λόγους τους: Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε κλάδου και προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις για συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναπτύσσουμε τεχνικά εξελιγμένα, αξιόπιστα προϊόντα, τα παράγουμε και τα ελέγχουμε διεξοδικά. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών μας. Η FrigorTec ανέλαβε τη γκάμα προϊόντων ψύξης της Axima Refrigeration GmbH (πρώην Sulzer Escher Wyss). Το νέο brand αντιπροσωπεύει μια νέα εταιρεία με 60 χρόνια εμπειρίας. Εμπειρία, την οποία ενσωματώνουμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή για τους πελάτες μας. Η FrigorTec παρέχει μονάδες ψύξης σιτηρών, συσκευές κλιματισμού για γερανούς, στεγνωτήρια, συσκευές θερμικής απεντόμωσης, μεμονωμένες μονάδες ψύξης δοχείων και τυποποιημένες μονάδες ψύξης - παγκοσμίως. Ρωτήστε μας σχετικά με τη λύση ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  5. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHAKO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHAKO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kolbingen, Γερμανία.

  2. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. FESSMANN GMBH UND CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FESSMANN GMBH UND CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις κλιματισμου, και συμβουλοι στον τομεα της βιομηχανιας τροφιμων. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  4. SOLARCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLARCRAFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, εγκαταστασεις κλιματισμου, αντλιες θερμοτητας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και ενεργητική απόδοση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  1. DLK VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 40 ετών εμπειρία μας στην κατασκευή ανεμιστήρων μάς έχει αναδείξει σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων για ανεμιστήρες και στοιχείων εξαερισμού και συνεπώς σε εξειδικευμένο συνεργάτη για τα δικά σας έργα Outsourcing. Κοπή λέιζερ, τορνάρισμα, συμπίεση, συγκόλληση – από το εξάρτημα έως το ολοκληρωμένο συγκρότημα. Μεμονωμένα εξαρτήματα και σειρές εξαρτημάτων άριστης ποιότητας. Επειδή εμείς γνωρίζουμε ότι ένα τέλειο μηχάνημα χρειάζεται τέλεια επιμέρους εξαρτήματα.

  2. DODEK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DODEK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  1. AKYOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKYOL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. HOTMOBIL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTMOBIL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  3. SATURN HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SATURN HANDELS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. FRIGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  5. SCHICK TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICK TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Vaihingen/enz, Γερμανία.

  6. MICHAEL SCHOLPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL SCHOLPP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, και κυκλωματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. PROLUFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROLUFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

  8. ALFONS SCHILLI

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFONS SCHILLI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  1. PVS-KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PVS-KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ηλεκτρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανεμιστηρες για εγκαταστασεις κλιματισμου. Έχει έδρα σε Niedernhall, Γερμανία.

  2. INGENIEURBÜRO FÜR GEBÄUDETECHNIK PETERSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGENIEURBÜRO FÜR GEBÄUDETECHNIK PETERSEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

  3. SCHANZ GMBH KÄLTE- UND KLIMATECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHANZ GMBH KÄLTE- UND KLIMATECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  4. BIERTHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIERTHER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. MÜLLER & CO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER & CO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  6. HELMUT WÖHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT WÖHR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  7. ENGEL AUSSCHANK-SYSTEME KÄLTETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGEL AUSSCHANK-SYSTEME KÄLTETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Rickenbach, Γερμανία.

  8. KKW KÄLTE-KLIMA- WÄRMEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KKW KÄLTE-KLIMA- WÄRMEANLAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  9. GARTNER KEIL & CO. KLIMA- UND KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARTNER KEIL & CO. KLIMA- UND KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Neulußheim, Γερμανία.

  10. JÜRGEN NEIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN NEIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

382 Επιχειρήσεις

Kατηγορια