• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κιγκλιδωματα

Αποτελέσματα για

Κιγκλιδωματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  2. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  3. HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες σκάλες, Ξύλινες σκάλες, σκαλες κατα παραγγελια, εσωτερικές σκάλες, και σχεδιασμος και υλοποιηση σκαλων βασει εξατομικευμενου σχεδιου. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  4. BLANK METALLBAU-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLANK METALLBAU-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ αλουμινιου, κιγκλιδωματα ασφαλειας, προστατευτικα κιγκλιδωματα, και Μεταλλικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Holzgerlingen, Γερμανία.

  5. METALLART TREPPEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLART TREPPEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Salach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STEMA SEYFRIED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMA SEYFRIED GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  2. HONECKER METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία HONECKER METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  3. SCHREMPP STAHL- UND METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREMPP STAHL- UND METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Σκάλες και κιγκλιδώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  4. WALZMETALL

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALZMETALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαφρες κατασκευες, και κιγκλιδωματα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Nußloch, Γερμανία.

  5. HOLZWARTH METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZWARTH METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, ελαφρες κατασκευες, Μεταλλικές κατασκευές, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  1. ZIPFLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIPFLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύλες και καγκελόπορτες, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πύλες και καγκελόπορτες, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  2. SCHÖN + HIPPELEIN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖN + HIPPELEIN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  1. G E W A BLOCKHAUSBAU UND HOLZVERARBEITUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία G E W A BLOCKHAUSBAU UND HOLZVERARBEITUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

  2. SCHELLE-BAUELEMENTE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHELLE-BAUELEMENTE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  3. DIEDA - HOLZBAUTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIEDA - HOLZBAUTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Egenhausen, Γερμανία.

  4. HOLZWERKSTATT GECHINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZWERKSTATT GECHINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πόρτες οικιακής χρήσης, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gechingen, Γερμανία.

  5. KIEFER UND SOHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIEFER UND SOHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Denzlingen, Γερμανία.

  6. DRECHSLEREI CHRISTIAN'S DRECHSLERSTUBE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRECHSLEREI CHRISTIAN'S DRECHSLERSTUBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Todtmoos, Γερμανία.

  7. BRENDLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRENDLE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  8. REHM GLASHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REHM GLASHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  1. EGON MANGOLD, STAHL- UND METALLBAU, SCHLOSSEREI,ETC INH. HEIKO BASSLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGON MANGOLD, STAHL- UND METALLBAU, SCHLOSSEREI,ETC INH. HEIKO BASSLER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Göggingen, Γερμανία.

  2. WILLMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Ballrechten-Dottingen, Γερμανία.

  3. HAASE GELÄNDERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAASE GELÄNDERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  4. BUSSER + GERSTENMEYER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUSSER + GERSTENMEYER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  5. SCHREIER TREPPEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREIER TREPPEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

  6. ARNOLD HAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARNOLD HAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  7. G & Z ALUMINIUM-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G & Z ALUMINIUM-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύλες και καγκελόπορτες, και Πύλες και καγκελόπορτες. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  8. PORTAS FACHBETRIEB NUSS INH. NORBERT WITTMANN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PORTAS FACHBETRIEB NUSS INH. NORBERT WITTMANN E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  9. EBERLE + PECK METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERLE + PECK METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  10. TRAUTWEIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRAUTWEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κιγκλιδωματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

37 Επιχειρήσεις