• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κιβώτιο

Αποτελέσματα για

Κιβώτιο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OZUYE DOJO FREIBURG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OZUYE DOJO FREIBURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητισμός και ψυχαγωγία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαθηματα πολεμικων τεχνων, μαθηματα κικ-μποξινγκ, καλη καρδιακη λειτουργια, και κιβώτιο. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  2. ZS PALETTENSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2006 είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση με ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των φορέων φορτίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Sefer Sengin είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας όπως και η εξειδικευμένη ομάδα μας. Οι δύο ευπρόσιτες μονάδες μας στον ευρύτερο χώρο της Στουτγάρδης καθιστούν δυνατή την προμήθεια σε ολόκληρη την Ευρώπη: στο Bissingen an der Teck, το κιβώτιο από πλέγμα είναι στο προσκήνιο σε μια έκταση 20.000 m². Εκεί παράγεται και επισκευάζεται σωστά με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στο Lenningen, στο επίκεντρο βρίσκεται η παλέτα σε εγκαταστάσεις 40.000 m². Και για τους δύο φορείς φορτίων, η ZS παρέχει στους πελάτες της τις δυνατότητες ανταλλαγής, πώλησης ή επισκευής. Η ενοικίαση κιβωτίων από πλέγμα είναι ένα ακόμη μεγάλος τομέας. Ένας ιδιόκτητος όρχος οχημάτων με εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους οδηγούς και δραστήριες ομάδες και στις δύο μονάδες αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη διαχρονική επιτυχία.

  3. KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από χυτοσίδηρο, Βάνες διακοπής, κιβωτιο μειωτηρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, Ηλεκτρογόνα σύνολα, Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, γεννητριες ρευματος, Ηλεκτρογόνα σύνολα, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, ροτορες, και κιβωτιο μειωτηρα. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  5. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. R. STAHL

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή σκόνες, τα προϊόντα μας αποτρέπουν τις εκρήξεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εξασφαλίζει την αντιεκρηκτική προστασία από το κιβώτιο διακλάδωσης έως το σύστημα διαύλου πεδίου. Διεθνείς πιστοποιήσεις, άδειες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζουν την εξειδίκευσή μας και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα χρήσης των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. ROLF RAYHER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF RAYHER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλετες, κιβωτια, και παλστικές παλέτες. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.