• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεραμικα - προιοντα για την βιομηχανια

Αποτελέσματα για

Κεραμικα - προιοντα για την βιομηχανια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CC CERAMIC COMPONENTS E. K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CC CERAMIC COMPONENTS E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  3. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  4. KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, Κεραμικά υλικά υψηλής αντοχής, κεραμεικη μορφοποιηση, και σωληνες απο κεραμικο. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  5. SD HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SD HARTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Jestetten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KYOCERA FINECERAMICS SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KYOCERA FINECERAMICS SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. LBVH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LBVH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά υλικά υψηλής αντοχής. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  4. HESCON-ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESCON-ELECTRONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  5. DENTALTECHNIK MELLER UND KOCH GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALTECHNIK MELLER UND KOCH GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  1. MEDENTIKA IMPLANT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDENTIKA IMPLANT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Hügelsheim, Γερμανία.

  2. OXIMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OXIMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  1. BERNHARD RAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD RAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  2. ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuler, Γερμανία.

  3. GEBR. EFTHIMIOU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. EFTHIMIOU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα, και Κεραμικά προϊόντα, ηλεκτροκεραμικά προϊόντα, τεχνική χρήση. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  4. HITEC-MATERIALS DR. ING.KESCHTKAR VERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HITEC-MATERIALS DR. ING.KESCHTKAR VERWALTUNGS GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  6. MARRAKECH ACCESSOIRES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARRAKECH ACCESSOIRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. ROBERT SCHWEIZER KERAMISCHE INDUSTRIEFUSSBÖDEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIZER KERAMISCHE INDUSTRIEFUSSBÖDEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, και Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  8. CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Φυτώρια και δασοκομία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Edingen-Neckarhausen, Γερμανία.

  1. TRAN COMPANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRAN COMPANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. JALLOULI-KERAMIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JALLOULI-KERAMIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  3. TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  4. APEVAU ARBEITSPROJEKTE GEMEINNÜTZIGER VEREIN INH. MEINHARD HEIL

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEVAU ARBEITSPROJEKTE GEMEINNÜTZIGER VEREIN INH. MEINHARD HEIL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  5. SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Κοίλο γυαλί, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Κοίλο γυαλί. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  6. H. MAIER GMBH, KABEL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. MAIER GMBH, KABEL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  7. KREMKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREMKA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  9. HERMANN ROELOFSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN ROELOFSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ελαιοχρωματιστές, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ελαιοχρωματιστές, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Lauchheim, Γερμανία.

  10. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κεραμικα - προιοντα για την βιομηχανια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

61 Επιχειρήσεις