• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεραμικά- πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Κεραμικά- πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  2. RB VERPACKUNGEN UG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RB VERPACKUNGEN UG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χάρτινες κούτες, λιθογραφημενες θηκες, κουτια, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  3. STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIRKONZAHN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuler, Γερμανία.

  5. MARRAKECH ACCESSOIRES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARRAKECH ACCESSOIRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HESCON-ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESCON-ELECTRONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  2. DIETRICH TRADING

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETRICH TRADING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Σερβίτσια φαγητού, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Σερβίτσια φαγητού, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. JALLOULI-KERAMIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JALLOULI-KERAMIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÖPERFEREI STEFAN FITZLAFF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  5. SVEN MARKUS VON HACHT - DESIGN DE NOBLESSE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVEN MARKUS VON HACHT - DESIGN DE NOBLESSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητική πορσελάνη, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Διακοσμητική πορσελάνη, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  1. MAGS VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGS VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χαρτικά και είδη γραφείου, Παιχνίδια, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Παιχνίδια. Έχει έδρα σε Ostelsheim, Γερμανία.

  2. BERNHARD RAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD RAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  1. OXIMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OXIMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  2. LO VERDE GESCHENKE PALAST

    Γερμανία

    Η εταιρεία LO VERDE GESCHENKE PALAST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χαρτικά και είδη γραφείου, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. MAERCKLIN C.F.BRAUN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAERCKLIN C.F.BRAUN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πορσελάνη - σερβίτσια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Υφάσματα, Λευκά είδη, Πορσελάνη - σερβίτσια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Υφάσματα, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. FEGURAMED GMBH FEINGUßBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEGURAMED GMBH FEINGUßBEDARF, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  5. BERND UNTERKOFLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND UNTERKOFLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οπτικά όργανα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  6. ODENWÄLDER DENTAL-LABOR UND DENTAL-VERTRIEB UDO SCHINKEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ODENWÄLDER DENTAL-LABOR UND DENTAL-VERTRIEB UDO SCHINKEL GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  7. GEORG RIMMELE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG RIMMELE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρύσταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  8. MF SCHIRMBRAND KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MF SCHIRMBRAND KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Wyhl, Γερμανία.

  1. SCHWARZ PRÄZISIONSKERAMIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZ PRÄZISIONSKERAMIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  2. HITEC-MATERIALS DR. ING.KESCHTKAR VERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HITEC-MATERIALS DR. ING.KESCHTKAR VERWALTUNGS GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κεραμικά- πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις