• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεντρικες εγκαταστασεις θερμανσης

Αποτελέσματα για

Κεντρικες εγκαταστασεις θερμανσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRANZ LOHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ LOHR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Συσκευασίες μεταλλικές, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. ALTVATER GMBH - ZENTRALHEIZUNG - SANITÄR - KLIMA -

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTVATER GMBH - ZENTRALHEIZUNG - SANITÄR - KLIMA -, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  3. ALBERT MAIER INH. PETER MAIER ZENTRALHEIZUNGSBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT MAIER INH. PETER MAIER ZENTRALHEIZUNGSBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  4. HERBERT HONECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT HONECK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  5. SCHARR-TEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHARR-TEC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WÄSCHLE HEIZUNG UND SANITÄR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÄSCHLE HEIZUNG UND SANITÄR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  2. STEININGER & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEININGER & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. BENZINGER SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENZINGER SÖHNE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HANS MATTES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. KARL BECK

    Γερμανία

  1. NK HEIZUNGS- UND INSTALLATIONSSYSTEME HANDELS-GMBH

    Γερμανία

  2. SCHUSTER GMBH HEIZUNGSUND SANITÄRTECHNIK, TANKANLAGEN

    Γερμανία

  1. EDINGER HEIZUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

  2. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  3. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  4. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  5. MIL-HEATING-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIL-HEATING-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  6. BIERTHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIERTHER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  7. WALZ HEIZTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALZ HEIZTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμανση, και εγκαταστασεις υγιεινης. Έχει έδρα σε Eberhardzell, Γερμανία.

  8. HEAT WÄRMESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEAT WÄRMESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

  1. CONCORD HEIZELEMENTE- VERTRIEB J. PFINGSTAG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONCORD HEIZELEMENTE- VERTRIEB J. PFINGSTAG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  2. GÜNTHER GASGERÄTE-WARTUNGSDIENST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER GASGERÄTE-WARTUNGSDIENST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Καυστήρες βιομηχανικοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Καυστήρες βιομηχανικοί, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. MICHAEL SCHOLPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL SCHOLPP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, και κυκλωματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HEIZERSCHWABEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIZERSCHWABEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες θερμοτητας, και θέρμανση με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Lauterstein, Γερμανία.

  5. WARM-ON GMBH

    Γερμανία

    Η Warm-On GmbH αποτελείται από μία φιλόδοξη ομάδα ειδικών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης. Σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και καινοτόμα προϊόντα – ανεξάρτητα από τον τομέα από τον οποίο προέρχεστε. Με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές: από προϊόντα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έως τεχνικές λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους συνεργάτες μας δημιουργούμε ένα δίκτυο, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση των επαγγελματιών. Εντυπωσιαστείτε και εσείς! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

  6. NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA

    Γερμανία

    Η εταιρεία NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  7. ALFRED SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED SCHNEIDER GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  8. HERRMANN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERRMANN GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυστήρες οικιακής θέρμανσης, και Καυστήρες οικιακής θέρμανσης. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  9. UBERICH GMBH

    Γερμανία

  10. HARALD BACHERT GMBH

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κεντρικες εγκαταστασεις θερμανσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

37 Επιχειρήσεις