• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατεργασία επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κατεργασία επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  2. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  3. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  4. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  5. KÖGER TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖGER TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HUMMEL-LÖFFLER DREHPRÄZISION E.K. INH. OLIVER HUMMEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUMMEL-LÖFFLER DREHPRÄZISION E.K. INH. OLIVER HUMMEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  2. GRAF & WEGELE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAF & WEGELE GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Unterwaldhausen, Γερμανία.

  3. KDH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KDH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  4. SCHWEISSTECHNIK OERLIKON KORNWESTHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEISSTECHNIK OERLIKON KORNWESTHEIM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία φορητά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  5. K.-H. KUHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K.-H. KUHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  1. WIEDEMANN DREHTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIEDEMANN DREHTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  2. KARL-EGON HAAMANN HAAMANN METALLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-EGON HAAMANN HAAMANN METALLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freudenberg, Γερμανία.

  1. KLEIN METALLDESIGN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEIN METALLDESIGN GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. SGS Q-SERV | QUALITY-SERVICE | QUALITY-CENTER DEISSLINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SGS Q-SERV | QUALITY-SERVICE | QUALITY-CENTER DEISSLINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Φαρμακευτικά προϊόντα, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Φαρμακευτικά προϊόντα, Πληροφορική - λογισμικά, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  3. BRACH & GRÄSSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRACH & GRÄSSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  4. GIRKE METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIRKE METALLBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. LISI LACKIERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία LISI LACKIERTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.

  6. DILGER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DILGER METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Schluchsee, Γερμανία.

  7. HEROLD PRÄZISIONSDREHTEILE, INH. ULRICH HEROLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROLD PRÄZISIONSDREHTEILE, INH. ULRICH HEROLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. INNSE.BERARDI GMBH NIEDERLASSUNG MÜNCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNSE.BERARDI GMBH NIEDERLASSUNG MÜNCHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  1. HABDANK METALLBAU GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABDANK METALLBAU GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. FERMOTEC FERTIGUNG. MONTAGE. TECHNIK.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FERMOTEC FERTIGUNG. MONTAGE. TECHNIK., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  3. JULIUS FINGERLE U. SÖHNE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIUS FINGERLE U. SÖHNE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. FABB-IT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία FABB-IT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  5. KONRAD MERKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONRAD MERKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  6. STM KÜBLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STM KÜBLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Sulz-Bergfelden, Γερμανία.

  7. MTM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MTM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  8. KLEINER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEINER METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Eigeltingen, Γερμανία.

  9. SCHAFHEUTLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHAFHEUTLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  10. SCHOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατεργασία επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.265 Επιχειρήσεις

Kατηγορια