• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευη μηχανηματων για την βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Κατασκευη μηχανηματων για την βιομηχανια τροφιμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

  2. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  3. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  4. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  5. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  2. HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

  3. HEINRICH FREY MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH FREY MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικα μηχανηματα πληρωσης σε κενο, και μηχανηματα κυλινδρωσης για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.