• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευη καλουπιων

Αποτελέσματα για

Κατασκευη καλουπιων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  3. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  4. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η σουηβική οικογενειακή επιχείριση Schmid & Wezel GmbH που ιδρύθηκε το 1919 παράγει με την εμπορική επωνυμία BIAX υψηλής ακρίβειας και ποιότητας εργαλεία πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρικά εργαλεία για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Η BIAX είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για λύσεις απογρέζωσης.

  5. SCHOCK GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHOCK GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρόδρομοι για συρτάρια, ειδικά μορφοποιημένα, Επεξεργασία μετάλλων, κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Σιδηρόδρομοι για συρτάρια. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  2. HFM MODELL- UND FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HFM Modell- & Formenbau GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση. Το 1998, ο Horst Fularczyk, με επαγγελματική και κλαδική εμπειρία άνω των 25 ετών, έκανε το βήμα προς την αυτονομία ιδρύοντας μαζί με το γιο του Jürgen Fularczyk την HFM GmbH. Από τη βιοτεχνική αρχή της εταιρείας μας με χώρους παραγωγής 200 m² και τέσσερις συνεργάτες, η εταιρεία μας εξελίχθηκε γρήγορα σε αξιόπιστο συνεργάτη παγκόσμιων εταιρειών. Σήμερα, 75 συνεργάτες υλοποιούν τις επιθυμίες των πελατών σε όλους τους τομείς της κατασκευής μοντέλων και καλουπιών σε χώρους παραγωγής άνω των 4000 m². Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των προμηθευτών της. Αλλά και φημισμένες εταιρείες από τους τομείς της κατασκευής εργαλείων και μηχανημάτων περιλαμβάνονται στο γρήγορα αναπτυσσόμενο πελατολόγιό μας. Στους τομείς της παραγωγής μας περιλαμβάνονται, εκτός από τις μεθόδους CAD/CAM/CAQ, την κατασκευή και την παραγωγή μοντέλων εξαγωγής και η χύτευση και η μετέπειτα επεξεργασία, καθώς και η κατασκευή μοντέλων και γνωμόνων.

  3. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.

  4. KRAMSKI GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο στρατηγικός σας εταίρος για τη μαζική παραγωγή πρεσαριστών και υβριδικών εξαρτημάτων (μέταλλο & πλαστικό) υψηλής ακριβείας και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων - και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο!

  5. E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  1. HACK FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HACK FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, καλουπια για την βιομηχανια καλλυντικων, καλουπια για πλαστικα υλικα, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. RIEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση με ταμπόν, κατασκευη καλουπιων, Εκτύπωση με ταμπόν, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, και εξατομικευση με λεϊζερ. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  1. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, μηχανες χυτευσης εν θερμω, μηχανες συσκευασιας, και κατασκευη καλουπιων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. HANS-HERMANN BOSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-HERMANN BOSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, κατασκευη καλουπιων, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, φρεζάρισμα σε 5 άξονες, και σχεδιασμος καλουπιων με τεχνολογια cad/cam. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  3. FOBOHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOBOHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, κατασκευη καλουπιων, και πλαστικά υψηλής απόδοσης. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  4. ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, δακτυλιοι, και κυλινδρικες περονες με οδοντωση. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. POLAR-FORM WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLAR-FORM WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, κατασκευη καλουπιων, και τορνευτα ειδη κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  6. BRAUNFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUNFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Bahlingen, Γερμανία.

  7. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  8. ASMOPLAST ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASMOPLAST ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση πλαστικών υλικών, κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  1. PEZET AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEZET AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, τεμάχια από πλαστικό, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  2. GEBRÜDER EBERHARD GMBH. & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER EBERHARD GMBH. & CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, κατασκευη σκευων, και Κατασκευή διατάξεων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση πλαστικών υλικών, κατασκευη σκευων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  4. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  5. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  6. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  7. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευη καλουπιων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις