• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια

Αποτελέσματα για

Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KURT KASPER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  2. STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAATLICHE MAJOLIKA MANUFAKTUR KARLSRUHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. GEORG RIMMELE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG RIMMELE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρύσταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  4. OXIMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OXIMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.