• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτευση

Αποτελέσματα για

Χυτευση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, Εξαρτήματα ψυχρής διέλασης, Εξαρτήματα διέλασης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC, και αρθρωτα πιεστηρια. Έχει έδρα σε Ubstadt-weiher, Γερμανία.

  2. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  3. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  4. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  5. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  4. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  5. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. KS GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KS GLEITLAGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζινα εδρανα, χυτηρια συνεχους χυτευσης, κουζινέτα, δακτυλιοι, και Βαριά μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  3. JWS JAKOB WEISS & SÖHNE MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JWS JAKOB WEISS & SÖHNE MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  4. GERHARD SCHUBERT GMBH VERPACKUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERHARD SCHUBERT GMBH VERPACKUNGSMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  5. INNOVAT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INNOVAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Schwanau, Γερμανία.

  6. EVO TECH LASER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EVO TECH LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Gärtringen, Γερμανία.

  7. KÖRA-PACKMAT MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KÖRA-PACKMAT MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Villingendorf, Γερμανία.

  8. CITIZEN MACHINERY EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CITIZEN MACHINERY EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. RÜHLE & CO. MASCHINENBAU GMBH SONDERMASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÜHLE & CO. MASCHINENBAU GMBH SONDERMASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.

  2. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, Ηλεκτρογόνα σύνολα, Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, γεννητριες ρευματος, Ηλεκτρογόνα σύνολα, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, ροτορες, και κιβωτιο μειωτηρα. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  3. TEUDELOFF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEUDELOFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση εν ψυχρω, και Εργαλεία πιεστηρίου. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  4. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  6. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.

  7. ULBRICH GMBH

    Γερμανία

    Ως εταιρεία με σημαντικές διατομεακές γνώσεις στους τομείς των υδραυλικών συστημάτων, της ηλεκτρονικής και της κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευάζουμε και παράγουμε υδραυλικές πρέσες ελέγχου, πρέσες συναρμολόγησης, πρέσες παραγωγής και ειδικά μηχανήματα ρυθμιζόμενης δύναμης και διαδρομής. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων επεξεργαζόμαστε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά συστήματα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας

  8. KURZ KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Χύτευση πλαστικών υλικών, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  9. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων σε άμμο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  10. LZT LICHTENWALD ZUFÜHRTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία LZT LICHTENWALD ZUFÜHRTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν