• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χρώματα και βερνίκια

Αποτελέσματα για

Χρώματα και βερνίκια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  2. LACKFABRIK BÄDER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LACKFABRIK BÄDER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. AB-PULVERLACKE / NEOKEM PULVERLACKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία AB-PULVERLACKE / NEOKEM PULVERLACKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Wüstenrot, Γερμανία.

  4. LIMBUS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMBUS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  5. GRIWECOLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIWECOLOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOCOPINUS GMBH & CO. KG HAUPTVERWALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOCOPINUS GMBH & CO. KG HAUPTVERWALTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. RESAU & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RESAU & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  3. RALA E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALA E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  4. TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Χρώματα και βερνίκια, Σμάλτος (χρώματα), Κρύσταλλα, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Χρώματα και βερνίκια, Σμάλτος (χρώματα), και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Böbingen, Γερμανία.

  1. GRIMME PINSEL U. BÜRSTENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIMME PINSEL U. BÜRSTENFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  2. RENUWELL MÖBELPFLEGEPRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENUWELL MÖBELPFLEGEPRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Jestetten, Γερμανία.

  1. P. LELEU FURNIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία P. LELEU FURNIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο - καπλαμάδες, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο - καπλαμάδες, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  2. ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  3. KLEPRO E.K. HERR FELIX BERCHTOLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEPRO E.K. HERR FELIX BERCHTOLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. ARTHUR HÖRIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTHUR HÖRIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Οροφές, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  5. LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  6. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  7. LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  8. CARTEC AUTOTECHNIK FUCHS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARTEC AUTOTECHNIK FUCHS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  1. FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  2. KISLING DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KISLING DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  3. H.B. FULLER, COMPETENCE CENTER AUTOMOTIVE

    Γερμανία

    Η εταιρεία H.B. FULLER, COMPETENCE CENTER AUTOMOTIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. ANDREAS DIETZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS DIETZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ανδρικά ενδύματα, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  5. BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Ξυλεία ακατέργαστη, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. PPG INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PPG INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Σερβίτσια φαγητού, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Σερβίτσια φαγητού. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  8. KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  9. IVM CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IVM CHEMICALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  10. VASTECO CHEMICALS

    Γερμανία

    Η εταιρεία VASTECO CHEMICALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χρώματα και βερνίκια, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χρώματα και βερνίκια, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χρώματα και βερνίκια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

99 Επιχειρήσεις