• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτονι

Αποτελέσματα για

Χαρτονι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HAISCH + STRAUB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εξειδικευμένη επιχείρηση για ροδέλες χαρτονιού, βιδωτά πώματα από χαρτόνι, πώματα από χαρτόνι, βιδωτά προστατευτικά πώματα. Η εταιρεία Haisch + Straub GmbH διαθέτει ήδη εμπειρία 40 ετών στον τομέα της παραγωγής ροδελών, εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και πρεσαριστών προϊόντων από χαρτόνι και πλαστικά. Προμηθεύουμε τους τομείς της πυροτεχνίας, τη ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τους προμηθευτές τους. Για την ικανοποίηση των πελατών μας διαθέτουμε ακραία συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Τα πιστοποιητικά ISO είναι αυτονόητα για εμάς. Οι συνεργάτες μας μετεκπαιδεύονται συνεχώς στο σύστημα TQM και οι μέθοδοι και η παραγωγή της εταιρείας μας κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

  2. MOSCA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mosca GmbH παράγει αποδοτικές μηχανές περίδεσης, ταινίες περίδεσης υψηλής ποιότητας και σύνθετα συστήματα περίδεσης για την ασφάλιση μεταφερόμενων υλικών

  3. CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

  4. INDUSTRIE-KARTONAGEN MAIER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIE-KARTONAGEN MAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυματοειδές χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  5. RSW GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RSW GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες από χαρτόνι. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBERT EGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERT EGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες από χαρτόνι. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Schonach, Γερμανία.

  3. TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Rosengarten, Γερμανία.

  4. WIBMER GMBH + CO. KG PAPIER-FORMTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WIBMER GMBH + CO. KG PAPIER-FORMTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες από χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

  5. KOEBELE KARTONAGENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOEBELE KARTONAGENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  1. KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH

    Γερμανία

    Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας στον τομέα της συσκευασίας και η τεχνογνωσία στις διεθνείς αγορές ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας και μας παρέχει από το 1970 τη δυνατότητα να υλοποιούμε με επιτυχία λύσεις συσκευασίας. Στείλτε μας τα δείγματά σας. Στο ιδιόκτητο κέντρο σχεδίασης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρείας μας αναπτύσσουμε άμεσα προτάσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις για τη σύγχρονη συσκευασία αυτοεξυπηρέτησης. Τα προϊόντα μας: Φινίρισμα χαρτονιού, συσκευασίες μπλίστερ, φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι μπλίστερ, κουτιά

  2. EBRO COLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBRO COLOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκθετηρια παγκου, ετικετες, Σταντ για προσπέκτους, και χαρτονια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  1. PACKMANN GESELLSCHAFT FÜR VERPACKUNGEN UND DIENSTLEISTUNG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKMANN GESELLSCHAFT FÜR VERPACKUNGEN UND DIENSTLEISTUNG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυματοειδές χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  2. HOSTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOSTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  3. E. WILHELM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. WILHELM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Kappel-Grafenhausen, Γερμανία.

  4. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaihingen An Der Enz, Γερμανία.

  5. EMIL BÜHLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMIL BÜHLER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Kippenheim, Γερμανία.

  6. KLINGELE PAPIERWERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGELE PAPIERWERKE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  7. DIE SCHACHTEL® SPERRHAKE VERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE SCHACHTEL® SPERRHAKE VERPACKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  8. KREITER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREITER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  1. KÜHNL VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHNL VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες από χαρτόνι. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

  2. FRITZ SCHABER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ SCHABER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Oberboihingen, Γερμανία.

  3. SONOCO CONSUMER PRODUCTS EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONOCO CONSUMER PRODUCTS EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  4. ALADIN-KARTONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALADIN-KARTONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Simmozheim, Γερμανία.

  5. BUCHBINDEREI KOHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCHBINDEREI KOHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  6. HERMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, ετικετες, Μηχανές ετικετοποίησης, αυτοκολλητα υλικα, και Συστήματα επικόλλησης ετικετών. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  7. PAPIERVERARBEITUNG HANNS JULIUS LICHTENBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPIERVERARBEITUNG HANNS JULIUS LICHTENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. RB VERPACKUNGEN UG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RB VERPACKUNGEN UG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χάρτινες κούτες, λιθογραφημενες θηκες, κουτια, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  9. BOLI-VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOLI-VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  10. ANDREAS RENZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS RENZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτονι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

297 Επιχειρήσεις