• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβες για καλουπια

Αποτελέσματα για

Χαλυβες για καλουπια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  2. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  3. KUDLER GMBH,

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUDLER GMBH,, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  4. MODELLBAU EMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MODELLBAU EMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Neuler, Γερμανία.

  5. MODELL UND FORM C.HELLENSCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MODELL UND FORM C.HELLENSCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JASSMANN MODELLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JASSMANN MODELLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  2. EISENMANN DRUCKGUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENMANN DRUCKGUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  4. NOVUM MODELLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVUM MODELLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.