• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα

Αποτελέσματα για

Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  2. HETAL-WERKE FRANZ HETTICH GMBH & CO. KG GERBERGASSE 45/

    Γερμανία

    Η εταιρεία HETAL-WERKE FRANZ HETTICH GMBH & CO. KG GERBERGASSE 45/, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Alpirsbach, Γερμανία.

  3. ASTEC GMBH DESIGN BESCHLAEGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASTEC GMBH DESIGN BESCHLAEGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  4. RAINER PFAFF GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAINER PFAFF GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Lauterbach, Γερμανία.

  5. DECOPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DECOPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.