• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας

Αποτελέσματα για

Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EVERGLOW GMBH

    Γερμανία

    Η ασφάλεια σημαίνει περισσότερα από την τήρηση νομικών κανονισμών. Όταν σβήνουν τα φώτα, τότε κανένας νόμος δεν παρέχει βοήθεια, αλλά μόνο ο βέλτιστος εξοπλισμός ασφαλείας για την προστασία και τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής - και μάλιστα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Για την EverGlow, η ασφάλεια είναι ζήτημα ευθύνης. Θέτουμε πρότυπα για προϊόντα και υπηρεσίες. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, σε αυτήν την ευθύνη είμαστε στο πλευρό τ ων πελατών μας ως γνήσιος εταίρος για το θέμα της ασφάλειας. Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση είμαστε εξοικειωμένοι με τους παγκόσμιους κανονισμούς και νόμους και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ασφάλεια σχεδιασμού. Τέσσερις ουσιαστικοί πυλώνες περιγράφουν τα κύρια πεδία δραστηριότητας της επιχείρησης από τα οποία αποκομίζουν άμεσα όφελος οι πελάτες μας: υποστήριξη έργων, παραγωγή, διάθεση και σέρβις, έρευνα και ανάπτυξη, κατάρτισης, σεμινάρια και διαλέξεις.

  2. R. STAHL

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή σκόνες, τα προϊόντα μας αποτρέπουν τις εκρήξεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εξασφαλίζει την αντιεκρηκτική προστασία από το κιβώτιο διακλάδωσης έως το σύστημα διαύλου πεδίου. Διεθνείς πιστοποιήσεις, άδειες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζουν την εξειδίκευσή μας και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα χρήσης των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. BISSINGER LIGHTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BISSINGER LIGHTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτοτεχνια. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  4. ROHO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας. Έχει έδρα σε Igersheim, Γερμανία.