• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φορτιστες μπαταριων

Αποτελέσματα για

Φορτιστες μπαταριων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  2. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. ZENTRO ELEKTRIK GMBH KG

    Γερμανία

    Η Zentro-Elektrik σχεδιάζει το μέλλον εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Είμαστε η κορυφαία γερμανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ισχύος στην αγορά και στους συνεργάτες μας και όταν απαιτείται η ευέλικτη αντίδραση σε εναλλασσόμενες απαιτήσεις και συνθήκες, το δημιουργικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για καινοτομικά προϊόντα και ικανοποιεί με την κατάρτισή του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το στοιχείο που μας διακρίνει και αποτελεί το σύμβολο της εμπειρίας και της αξιοπιστίας μας. Έχουμε μακρά παράδοση πίσω μας και διαθέτουμε τόσο μεγάλη και πολυετή εμπειρία και καινοτομικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν. Χάρη στην φιλοσοφία μας που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, η Zentro-Elektrik αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στην αγορά των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων τροφοδοσίας ρεύματος. Το Pforzheim αποτελεί από την ίδρυσή μας το 1956 το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

  4. WIFERION - A PULS BRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIFERION - A PULS BRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι φορτιστες μπαταριων, Επαγωγικά στοιχεία, φορτιστης υψηλης συχνοτητας, και φορτιστης μπαταριων. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  5. HAUG & LUITHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUG & LUITHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαταριες για ηλεκτρικα οχηματα, φορτιστες μπαταριων, και Μπαταρίες για Ιατρικές Συσκευές. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.