• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φαρμακοβιομηχανια

Αποτελέσματα για

Φαρμακοβιομηχανια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  2. ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, Ιατρική διάγνωση, Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων, και συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  3. NEUMO ARMATURENFABRIK-APPARATEBAU-METALLGIESSEREI GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUMO ARMATURENFABRIK-APPARATEBAU-METALLGIESSEREI GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, και σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  4. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές