• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα συγκολλησης

Αποτελέσματα για

Υλικα συγκολλησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KLINGER SCHÖNEBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGER SCHÖNEBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικες βαλβιδες, Βαλβίδες, υδραυλικα εξαρτηματα, και υλικα συγκολλησης. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  2. ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποιηση λαμαρινας, μηχανες κοπης λεϊζερ, και υλικα συγκολλησης. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

  3. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  4. CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματόσχοινα, εναεριος εξοπλισμος, εξαρτήματα συναρμολόγησης, και συσκευες ισορροπησης. Έχει έδρα σε Gottenheim, Γερμανία.

  2. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευές κοπής με υπερήχους, Γεννήτριες υπερήχων, Εξαρτήματα υπερήχων, συσκευές κοπής με υπερήχους, και μηχανες συγκολλησης με υπερηχους για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολλησεις με υπερηχους, Συσκευές κοπής υπερήχων, μηχανες συγκολλησης με υπερηχους για πλαστικα υλικα, και μηχανες συγκολλησης με ηπερηχους (sonotrode). Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  4. IIC AG WELDING

    Γερμανία

    Η εταιρεία IIC AG WELDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. EUNAPRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUNAPRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. BOKESCH SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOKESCH SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  2. PITEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PITEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dürmentingen, Γερμανία.

  1. EUTECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUTECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  2. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. THOMAS KLEIN EUROTUBES

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS KLEIN EUROTUBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  4. VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  5. ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  6. WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  7. HOBBYRING CREATIV + FREIZEIT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBBYRING CREATIV + FREIZEIT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  8. MASCHINENHALLE PAUL HÖFERLIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENHALLE PAUL HÖFERLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οξυγονοκοπή - μηχανήματα, και Οξυγονοκοπή - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bad Bellingen, Γερμανία.

  1. JÄCKLE SCHWEIß- UND SCHNEIDTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÄCKLE SCHWEIß- UND SCHNEIDTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. PERKEO-WERK GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERKEO-WERK GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  3. INNOBRAZE GMBH FÜR LÖT- UND VERSCHLEIßTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOBRAZE GMBH FÜR LÖT- UND VERSCHLEIßTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. DEININGER SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEININGER SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. PRINZING LASER-FEINBLECHTECHNIK GMBH & CO.

    Γερμανία

  6. R. K. HUFNAGEL GMBH

    Γερμανία

  7. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  8. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  9. BEHA INNOVATION GMBH

    Γερμανία

    Με το εμπορικό σήμα „BEHAbelt“, η BEHA Innovation GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει από το 1974 στρογγυλούς και τραπεζοειδείς ιμάντες, προφίλ T, ελαστικούς ταινιομεταφορείς και συστήματα συγκόλλησης για εφαρμογές κίνησης και μεταφοράς. Τα προφίλ ιμάντων (PU/TPE) BEHAbelt παρέχουν μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Αυτό αφορά στον αριθμό των γεωμετριών, ιδιοτήτων και βαθμών σκληρότητας. Εκτός αυτού, χάρη στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το δικό σας εξατομικευμένο προφίλ. Ελαστικοί ταινιομεταφορείς (PU/TPE) Μεγάλη ποικιλία συνδυασμών των ταινιομεταφορέων ως προς την επιφανειακή υφή, τις ιδιότητες του υλικού, τη σκληρότητα και τα χρώματα. Συστήματα συγκόλλησης Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα συστήματα συγκόλλησης για προφίλ και ιμάντες. Επιστρώσεις πολυουρεθάνης για οδοντωτούς και τραπεζοειδείς ιμάντες Υλικά επίστρωσης, π.χ., για καλή πρόσφυση, λειτουργία με σκόνη ή πιο εύκολη αποκόλληση του προϊόντος. Συγκολλητά προφίλ από πολυουρεθάνη, όπως π.χ., εμπλοκείς, περιθώρια άκρων ή προφίλ οδήγησης για ταινιομεταφορείς.

  10. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υλικα συγκολλησης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34 Επιχειρήσεις

Kατηγορια