• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υδραυλικοι

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  2. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  3. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  5. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  2. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  4. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  5. SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  1. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Immenstaad Am Bodensee, Γερμανία.

  2. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  1. OTTO FLUID CONTROL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OTTO FLUID CONTROL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Immenstaad Am Bodensee, Γερμανία.

  2. LEW AUTOMOTIVE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEW AUTOMOTIVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  3. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Vöhringen, Γερμανία.

  4. SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Illmensee, Γερμανία.

  5. BOTT GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BOTT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  6. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  7. XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια εγκατάστασης, καλώδια θωρακισμένα, καλωδια χωρις αλογονο, Πλαστικοί ελαστικοί αγωγοί, Καλώδια ρεύματος υψηλής τάσης, Καλώδια ελέγχου, καλώδια μετάδοσης δεδομένων, Καλώδια οχημάτων, και Τηλεγραφικά και τηλεφωνικά καλώδια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  8. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, αντλιες με γραναζια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Προσαρτήματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  1. KOERNER SAUNABAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOERNER SAUNABAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. BANSBACH EASYLIFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BANSBACH EASYLIFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές σούστες. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  3. IFC INTELLIGENT FEEDING COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IFC INTELLIGENT FEEDING COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει έδρα σε Oedheim, Γερμανία.

  4. AHP-MERKLE GMBH FABRIK FÜR HYDRAULIK-ZYLINDER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AHP-MERKLE GMBH FABRIK FÜR HYDRAULIK-ZYLINDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gottenheim, Γερμανία.

  5. FAP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  6. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

  7. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  8. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  9. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.

  10. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

357 Επιχειρήσεις