• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υδραυλικές πρέσσες

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές πρέσσες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.

  3. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της οικογενειακής επιχείρησης το 1984 στο Königsbach-Stein, η επωνυμία DOGENDORF διακρίνεται για την καινοτομία, την ποιότητα και την εξειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας κοσμημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της παραγωγής κοσμημάτων βελτιστοποιούμε συνεχώς την ανάπτυξη τεχνικών μεθόδων παραγωγής κοσμημάτων. Η αναγκαιότητα και η φιλοδοξία για την ενσωμάτωση της άριστης ποιότητας στη δική μας παραγωγή κοσμημάτων και στις μεθόδους μας οδηγεί πάντοτε σε νέους δρόμους και σε μοναδικές επαναστατικές προσεγγίσεις της ανάπτυξης τεχνικών λύσεων κοσμημάτων. Αυτόν το στόχο επιδιώκουμε πιστά εδώ και περισσότερες από τρεις γενιές ως επιχείρηση.

  4. ULBRICH GMBH

    Γερμανία

    Ως εταιρεία με σημαντικές διατομεακές γνώσεις στους τομείς των υδραυλικών συστημάτων, της ηλεκτρονικής και της κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευάζουμε και παράγουμε υδραυλικές πρέσες ελέγχου, πρέσες συναρμολόγησης, πρέσες παραγωγής και ειδικά μηχανήματα ρυθμιζόμενης δύναμης και διαδρομής. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων επεξεργαζόμαστε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά συστήματα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας

  5. TOX PRESSOTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOX PRESSOTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές πρέσσες. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων, Υδραυλικές πρέσσες, Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων, Υδραυλικές πρέσσες, και χυτευση πλαστικων υλων. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.