• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τόρνευση όλων των μετάλλων

Αποτελέσματα για

Τόρνευση όλων των μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARTUR FARR GMBH + CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνευσης με υποδοχή άλεν, Εξαρτήματα τόρνευσης CNC, χαραγμένοι πείροι, μηχανική ακριβείας, Τορναριστά εξαρτήματα από ανοξείδωτο υλικό, Εξαρτήματα ακριβείας από μέταλλο, και Τορναριστά εξαρτήματα από διάφορα υλικά κατεργασίας. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  2. NEUBERGER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUBERGER PRÄZISION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μικρό-αποφλοίωση μεσαίες και μεγάλες σειρές, Καμπύλα εξαρτήματα τόρνευσης, διαχωρισμός όλων των μετάλλων, και Τορνευμένα τεμάχια κατόπιν σχεδίου. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  3. KUNZEMANN PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNZEMANN PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, τορνευση ακριβειας, και προφιλ. Έχει έδρα σε Mochenwangen, Γερμανία.

  4. NEUBERGER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUBERGER PRÄZISION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνευσης αυτοματισμών, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, Τορνευμένα τεμάχια κατόπιν σχεδίου, και Διαχωρισμός ακριβείας. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  5. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RADKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RADKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Löffingen, Γερμανία.

  2. HPTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HPTec GmbH είναι μια διεθνώς προσανατολισμένη μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος από σκληρό μέταλλο. Αποκομίζετε οφέλη από την εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας στον τομέα της μικροσκοπικής αφαίρεσης υλικού και από την υποστήριξη των τεχνικών εφαρμογών μας. Τα δικά μας εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), αλουμινίου, κεραμικών υλικών, CFK/GFK, χαλκού, γραφίτη, χάλυβα (CrCo), ζιρκονίου και πλαστικών.