• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τραπεζια

Αποτελέσματα για

Τραπεζια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STEFAN KNIPF TECHN. DOKUMENTATION/TECHN. GRAFIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STEFAN KNIPF TECHN. DOKUMENTATION/TECHN. GRAFIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  2. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  3. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  4. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  5. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  2. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  3. KAISER-SITZMÖBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KAISER-SITZMÖBEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  4. VENTZKI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VENTZKI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές ανύψωσης, αρθρωτα τραπεζια ανυψωσης, εναεριες πλατφορμες, πλατφορμες ανυψωσης, γρυλοι αυτοκινητων, ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων, εγκαταστασεις ανυψωσης, και ανυψωτικά στηρίγματα. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. GEIGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEIGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

  1. WURTH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WURTH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Kappel-Grafenhausen, Γερμανία.

  2. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MDS RAUMSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

  1. ARNO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARNO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  2. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα-ψυγεια, κρεμαστρες πορτμαντο, και χαμηλα τραπεζια. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  3. BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηλα σκαμπο για παγκους, Έπιπλα γραφείου, τραπεζια για συνεδρια, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  4. DARTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DARTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βασαλτης, χαμηλα τραπεζια, τραπεζια φαγητου, και φαγεντιανα πλακακια. Έχει έδρα σε Laudenbach, Γερμανία.

  5. WERKSTOFF-VERBUND-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKSTOFF-VERBUND-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  6. PAN+ARMBRUSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAN+ARMBRUSTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  7. MÖBELWERKSTÄTTEN LUDWIG HODAPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBELWERKSTÄTTEN LUDWIG HODAPP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  8. LÖW BREIDENBACH MÖBELBAU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÖW BREIDENBACH MÖBELBAU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Elchesheim-Illingen, Γερμανία.

  1. ZIMMERMANN UHRENGEHÄUSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIMMERMANN UHRENGEHÄUSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, Οικιακά έπιπλα, Τράπεζες - διαρρύθμιση, Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, Οικιακά έπιπλα, και Τράπεζες - διαρρύθμιση. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

  2. VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση σχολείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα γραφείου, κονσολες, τραπεζια για συνεδρια, και Διαδραστικός πίνακας. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  3. BIMOS - EINE MARKE DER INTERSTUHL BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIMOS - EINE MARKE DER INTERSTUHL BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Σχολικά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Σχολικά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  4. JÄGER POLSTERMÖBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÄGER POLSTERMÖBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Σχολικά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  5. ALLNATURA VERTRIEBS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLNATURA VERTRIEBS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Heubach, Γερμανία.

  6. REGALWERK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία REGALWERK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, Βιβλιοθήκες και ράφια, Τραπέζια και καρέκλες, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, Βιβλιοθήκες και ράφια, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  7. WORKFLEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία WORKFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  8. DIMODIS - PETER DIETERICH MÖBELDESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIMODIS - PETER DIETERICH MÖBELDESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Σχολικά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  9. BFR PROMOTION UND FREIZEITARTIKEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFR PROMOTION UND FREIZEITARTIKEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Χαρτικά και είδη γραφείου, Τραπέζια και καρέκλες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  10. ABL SYSTEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABL SYSTEM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Οικιακά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν