• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τούβλα

Αποτελέσματα για

Τούβλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KUSSI-KERAMIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUSSI-KERAMIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Τούβλα, Ταπετσαρίες τοίχου, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Τούβλα, και Ταπετσαρίες τοίχου. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  2. ZIEGELWERK OTT DEISENDORF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGELWERK OTT DEISENDORF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα οικοδόμησης, και Τούβλα οικοδόμησης. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  3. E. BAYER BAUSTOFFWERKE GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. BAYER BAUSTOFFWERKE GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα σιλικοασβεστόλιθου, και Τούβλα σιλικοασβεστόλιθου. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. J. HÄGE BAU-CENTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. HÄGE BAU-CENTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τούβλα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  5. HERDLE BAUSTOFFE UND TRANSPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERDLE BAUSTOFFE UND TRANSPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τούβλα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WACHTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WACHTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  2. TROST DACHKERAMIK GMBH + CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία TROST DACHKERAMIK GMBH + CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  3. ZIEGELFABRIK RICKELSHAUSEN HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGELFABRIK RICKELSHAUSEN HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  4. NEUSCHWANDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUSCHWANDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  5. ZIEGELWERK SCHMID GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGELWERK SCHMID GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Bönnigheim, Γερμανία.

  1. OTT ZIEGEL PFULLENDORF GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTT ZIEGEL PFULLENDORF GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  2. KLINKERWERKE HÖFLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINKERWERKE HÖFLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  1. ZIEGELWERK HOCHBERG GMBH

    Γερμανία

  2. SCHWARZWALDWERK CARL KERN E. K. SEIFEN UND CHEM. PRODUKTE

    Γερμανία

  3. ZIEGELWERK FÄSSLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  4. JURA KLINKERWERK JULIUS RALL GMBH & CO KG

    Γερμανία

  5. SCHAFFERT & UNBEHAUEN GMBH U.CO.KG

    Γερμανία

  6. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.