• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεχνολογία ηλιακής ενέργειας

Αποτελέσματα για

Τεχνολογία ηλιακής ενέργειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PHOCOS AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOCOS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, ηλιακες εγκαταστασεις, και Τεχνολογία ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. PLUGINENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η PluginEnergy έχει μία και μόνο αποστολή....να παρέχει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να μπορεί να παράγει με έξυπνο και απλό τρόπο το δικό του οικολογικό ηλεκτρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό διακρινόμαστε για τα εξής: Αειφορία: Μειώστε πολύ απλά το δικό σας αποτύπωμα CO2 με τη δική σας παραγωγή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Απλή συναρμολόγηση: Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις PiE σχεδιάζονται στοχευμένα για μια απλή δομή. Για το σκοπό αυτό δεν χρειάζεται κανένας βιοτέχνης. Ανεξαρτησία: Παράγετε και καταναλώνετε το δικό σας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ρεύματος. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση νέες προκλήσεις. Παρ' όλο που η κλιματική αλλαγή προσελκύει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να γίνουν περισσότερα ειδικά στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν για την ενεργειακή μετάβαση και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας. Ωστόσο, οι φραγμοί πρόσβασης για τα άτομα είναι συχνά πολύ υψηλοί. Αυτή η δύσκολη κατάσταση προβλημάτισε την PluginEnergy. Χρειάζεται μια λύση που είναι διαθέσιμη σε σχετικά προσιτή τιμή και δεν απαιτεί σημαντικό επιπλέον κόστος για τον πελάτη. Απόλυτα με βάση την αρχή Plug & Play. Έτσι στρέψαμε την προσοχή μας σε μικρές φωτοβολταϊκές ή ηλιακές εγκαταστάσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Ναι μεν δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι σύνθετα και δύσχρηστα – χρειαζόταν μια απλή και εύκολα υλοποιήσιμη ενεργειακή λύση. DESIGNED IN BLACK FOREST, EMPOWER THE WORLD - PLUGINENERGY (Κορυφαίος συνεργάτης πωλήσεων TSUN)

  3. RONOTIC AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RONOTIC AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, ιστοι οδικου φωτισμου, λαμπτηρες ηλιακης ενεργειας, Ηλιακή ενέργεια, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  4. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIAL SOLAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. K2 SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K2 SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαίσια τοποθέτησης για εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.